Web Efficient

O echipă cu amplă experiență în domeniul digital și 100% dedicată succesului afacerii tale. Suntem tineri, dinamici, ambițioși și foarte bine pregătiți în serviciile oferite. Am pus bazele Web Efficient spre finalul More »

High-Tech Systems & Software

Partenerul tau IT&C de incredere  Solutiile si serviciile HTSS  integreaza standarde inalte de infrastructura si de business, asigura securitatea si centralizarea informatiei. Cu o echipa formata din oameni cu experienta in dezvoltarea More »

INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

 

27 noiembrie, GPeC, cel mai important eveniment de Comert Electronic & Marketing Online din Romania

Pe 27 noiembrie are loc GPeC, cel mai important eveniment de Comert Electronic & Marketing Online din Romania!  Suntem parteneri traditionali ai evenimentului, deci uite de ce credem ca trebuie sa vii: 
• Afli totul despre piata de comert electronic: ce se vinde, ce ii determina pe oameni sa aleaga un anumit magazin online, cat cheltuiesc si ce isi doresc de la magazine; 
• Afli cum sa iti deschizi un magazin online sau inveti cum sa vinzi mai mult online: Andre Morys si John Ekman – 2 GURU in optimizarea conversiilor si maximizarea profitului vorbesc pentru prima data in Romania la GPeC; 
• Primesti recomandari de la cei mai buni specialisti: ce sa faci ca utilizatorul sa finalizeze comanda, cum sa iti marketezi cat mai bine produsele, ce tehnici de persuasiune sa aplici pentru fidelizarea clientilor;
• Faci networking cu elita comertului electronic: ii cunosti, dai mana si schimbi carti de vizita cu cei mai importanti oameni din comertul online romanesc. Castigi lead-uri si pornesti colaborari pe termen lung;
• Afli Castigatorii Anului in E-Commerce: vei sti care sunt cele mai bune magazine online din Romania in urma Competiei GPeC, singura bazata pe 90+ criterii de jurizare. Totul intr-o atmosfera de spectacol (Dan Puric sau Horatiu Malaele iti spun ceva?) :)
• Iar daca nu ai inca un magazin online… vei afla cine iti pot fi furnizori, cat te costa, cu cine poti lucra, cum sa te promovezi eficient si ce asteptari sa ai. 

In calitate de parteneri traditionali ai evenimentului, te sfatuim sa citesti toate detaliile de pe http://www.gpec.ro/gpec-summit-noiembrie-2014/gpec-summit . Ca sa nu ratezi nimic!

Tot acolo, ai sansa sa te inscrii pana pe 7 noiembrie pentru a beneficia de oferta early-bird in valoare de doar 39 EUR (TVA inclus)/persoana! 

Ne vedem pe 27 Noiembrie la GPeC?

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr