INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul More »

 

Aur pentru informaticienii romani la Best in Biz Awards 2014 EMEA

Aplicatia de eLearning ce incorporeaza tehnologie multi-touch, dezvoltata de expertii IT de la SIVECO Romania si MEN-UMPFE, a primit titlul de cel mai inovativ proiect al anului din intreaga lume 

SIVECO20-logo_Comunicate_ProjectProgress

Pentru gradul de inovatie pe care il aduce in procesul modern de invatare si pentru modul in care contribuie la schimbarea paradigmei educatiei, proiectul „Proces educational optimizat in viziunea competentelor societatii cunoasterii” implementat de catre Ministerul Educatiei Nationale, prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finantare Externa (MEN-UMPFE), in parteneriat cu SIVECO Romania si Universitatea Nationala de Aparare “Carol I”, a fost distins cu medalia de aur la categoria “Most Innovative Product of the Year”, in cadrul competitiei mondiale Best in Biz Awards 2014 EMEA.

 Best in Biz Awards este singura competitie independenta de business ce este jurizata de membri ai presei si analisti de business.

Este al treilea an consecutiv cand juriul Best in Biz EMEA recunoaste excelenta proiectelor SIVECO. In 2012, la prima editie a competitiei, compania a fost premiata cu medalia de aur la categoria “Best overall company EMEA”, iar in 2013, solutia SIVECO Applications 2020 a primit medalia de bronz la categoria “Enterprise product of the Year”.

Totodata, este cea de a cincea medalie decernata proiectului “Proces educational optimizat in viziunea competentelor societatii cunoasterii”.

Proiectul destinat invatarii colaborative in licee a fost dezvoltat avand ca suport tehnologia tip multi-touch si a fost realizat in totalitate cu expertiza, know-how si tehnologie romaneasca, fiind finantat din FSE POSDRU 2007-2013.

Revolutia digitala ajunge in sala de clasa

Sistemele multi-touch inlocuiesc monitoarele clasice si pot fi folosite cu succes in orice domeniu, dar mai cu seama in educatie, asa cum o demonstreaza acest proiect. Scopul solutiei dezvoltate de informaticienii romani este sa imbunatateasca colaborarea intre elevi si profesori, sa angajeze elevii in activitati de grup, sa ii motiveze sa experimenteze, facand trecerea de la invatarea bazata pe memorare, la cea bazata pe descoperire si pe construirea cunoasterii. Continuturi educationale precum „Satul Eco – Surse de energie regenerabile”, „Exprimarea emotiilor”, „Cum sa construim o centrala nucleara” propun ca metode didactice invatarea bazata pe proiect, colaborarea intre elevi si transdisciplinaritatea. Lectiile desfasurate cu ajutorul acestor instrumente si continuturi interactive se dovedesc de un real succes, deoarece imbina toate elementele ce duc la o invatare eficienta.

Aproape 100 de companii publice si private reprezentand toate sectoarele economiei din 25 de tari au concurat la cea de a treia editie a Best in Biz Awards. Premiile Best in Biz Awards 2014 EMEA au fost oferite pentru o serie de categorii, incluzand Fastest-Growing Company of the Year, Most Innovative Company of the Year, Enterprise Product of the Year, Best New Version of the Year si Most Innovative Product of the Year.

Suntem onorati sa primim medalia de aur din partea unui juriu format din prestigiosi analisti de business si reprezentanti ai presei de specialitate din intreaga lume. Prin aceasta noua recunoastere, am demonstrat ca o echipa romaneasca face proiecte considerate printre cele mai bune din lume. Sa nu uitam ca acest premiu este in egala masura opera partenerilor de proiect: UMPFE, UNAP, formatori, creatori de curriculum, ghiduri, studii de impact si alte materiale, scenaristi, profesori, cercetatori, specialisti IT din Romania”, declara Radu Jugureanu, Director Departament AeL eContent, SIVECO Romania.

Castigatorii Best in Biz Awards 2014 EMEA au fost desemnati prin note individuale primite din partea unui juriu format din 16 personalitati de la publicatii si emisiuni radio-TV de top din Germania, Elvetia, Belgia, Olanda, Israel, Emiratele Arabe Unite, Irlanda, Anglia, Brazilia.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul dintre liderii regionali de succes in domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment si eBusiness din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.000 de angajati.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare.

Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante.

De-a lungul celor 22 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 180 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr