Web Efficient

O echipă cu amplă experiență în domeniul digital și 100% dedicată succesului afacerii tale. Suntem tineri, dinamici, ambițioși și foarte bine pregătiți în serviciile oferite. Am pus bazele Web Efficient spre finalul More »

High-Tech Systems & Software

Partenerul tau IT&C de incredere  Solutiile si serviciile HTSS  integreaza standarde inalte de infrastructura si de business, asigura securitatea si centralizarea informatiei. Cu o echipa formata din oameni cu experienta in dezvoltarea More »

INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

 

Brinel

sigla Brinel

BRINEL si-a inceput activitatea in anul 1991, in Cluj-Napoca, fiind in prezent unul din principalii furnizori romani de solutii informatice de top, prin integrarea de software, hardware si comunicatii si oferirea unui pachet complet de servicii.

PRODUSE

Parteneriatele strategice incheiate cu liderii IT, precum Oracle, Microsoft, HP, IBM, Cisco, EMC, VMWare, asigura o gama adecvata de produse si servicii competitive, bazate pe cele mai inalte competente si tehnologii.

Solutii de infrastructura hardware, software si comunicatii

Avem peste 20 de ani de experienta in realizarea si implementarea solutiilor la cheie, prin integrarea de software, hardware, echipamente de retea si comunicatii.

BRINEL va ofera solutii de comunicatii unificate prin instalarea de software, hardware si crearea de infrastructuri de comunicatii flexibile. Astfel este facilitata comunicarea atat a colegilor de munca, cat si a clientilor, furnizorilor si partenerilor.

Prin intermediul parteneriatelor incheiate cu marile companii Microsoft, HP, Oracle, IBM, Cisco, EMC si VMware, va oferim acces la principalele tendinte si noutati tehnologice, printre  care si solutiile de virtualizare (cloud computing). Organizatiile din intreaga lume sunt atrase in sisteme de tip cloud, unul din principalele motive fiind cel al scaderii costurilor de exploatare, administrare si intretinere si o crestere a eficientei IT printr-o mai buna utilizare a resurselor.

Aplicatii de business

Pe langa asigurarea intregii infrastructuri IT, echipa noastra are competente de implementare atat a aplicatiilor de automatizare proces cat si a aplicatiilor complexe de planificare a resurselor intreprinderii (ERP), de management al relatiilor cu clientii (CRM), de raportare si analize de inalta complexitate (BI), de management al activelor (EAM), dar si a solutiilor pentru managementul universitar sau a aplicatiilor de gestiune a documentelor.

BRINEL este prezenta pe piata romaneasca a aplicatiilor pentru managementul afacerilor incepand din 1996 prin dezvoltarea si implementarea propriei solutii – Dante. In plus, compania noastra este partener Microsoft Dynamics™ pentru implementarea solutiilor Microsoft Dynamics™ NAV si Microsoft Dynamics™ CRM cat si partener Oracle pentru implementarea solutiilor Oracle Business Intelligence si Oracle CRM. Pe langa aceste solutii, specialistii BRINEL au dezvoltat aplicatii proprii pe platforma Microsoft Dynamics Nav™ adaptate special cerintelor din sectorul public, a IMM-urilor si add on-uri pentru gestionarea salarizarii si a personalului, astfel incat putem oferi clientilor nostri solutii adaptate nevoilor lor specifice.

SERVICII

• Analiza si consultanta in stabilirea nevoilor de IT si in alegerea solutiei optime care sa raspunda nevoilor specifice astfel definite;

• Proiectare a sistemului;

• Dezvoltare si personalizare a solutiei;

• Furnizare de echipamente de infrastructura (hardware, retele si comunicatii, software);

• Instalare, configurare si testare a sistemului;

• Mentenanta si realizare a dezvoltarilor ulterioare;

• Training pentru utilizarea sistemului implementat.

Dupa nevoia de business:
– centre de date si cablari structurate
– comunicatii si securitate
– acces si procesare date
– colaborare
– licentiere

Dupa domeniul de utilizare :
– administratie publica
– constructii
– educatie
– finante si asigurari
– logistica si transport

Mai multe informatii : http://www.brinel.com/Solutii.aspx

Dupa aria de aplicatie:

Personal- Salarizare

Document Management

Customer Relationship Management (CRM)

Enterprise Resource Management (ERP)

Business Intelligence (BI)

Asset Management

Retail

Portal Intranet- Extranet

Sales Force Automation (SFA)

E-commerce

Warehouse Management System

E-learning

Learning Management System (LMS)

COMPETENTE SI TEHNOLOGII

Limbaje de programare:  Java, C/C++, C#, PL/SQL, Pascal, HTML

Platforme: Windows, Open VMS, UNIX – SUN Solaris si Linux, C-AL (Dynamics NAV)

Sisteme de managementul bazelor de date: Microsoft, Oracle

Medii si unelte de dezvoltare: Visual Studio, Oracle Developer sau Microsoft.NET

CLIENTI / TARA: universitati, spitale, sector public, companii medii si mari
LIMBI STRAINE VORBITE: Engleza

OPORTUNITATI DE AFACERI

Activitatea principala in zona de solution provider/ integrare de sisteme informatice ne determina sa ne uitam cu atentie la posibile tinte de achizitie. Firme cu solutii de nisa bine consolidate in piata  sunt de interes.

Nume Companie: Net Brinel S.A.
Anul infiintarii firmei: 1991
CEO: Marcel Borodi
Adresa: Cluj-Napoca, B-dul Nicolae Titulescu nr. 4
Judet: Cluj
Telefon: 0264-414.610
Fax: 0264-414.617
e-mail: cluj@brinel.ro
Web: www.brinel.ro
Filiala ARIES:
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr