INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul More »

 

Comunicat presa ARIES referitor la situatia politica creata

Ne exprimam profunda ingrijorare asupra evolutiilor politice din tara noastra. Subiectul ne ingrijoreaza cu atat mai mult cu cat numerosi lucratori din industria TIC se afla in strada, exprimandu-si nemultumirea fata de adoptarea OUG-urilor controversate, ingrijorarile si reticenta investitorilor, atat straini, exprimate deja prin Camera de Comert Romano Germana si AMCHAM, cat si autohtoni, asupra predictibilitatii mediului economic din Romania si statul de drept care sa le asigure dezvoltarea onesta a afacerilor. De asemenea avem semnale de neincredere si ingrijorare din partea comunitatii de afaceri romaneasca din Silicon Valley, din Germania si din alte tari. Nu in ultimul rand invocam semnalele negative din partea comunitatii UE si comunitatea internationala, dar mai ales a comunitatii nationale manifestata in intreaga tara. Nu intelegem, decat daca intuim interesul particular al celor asupra carora s-ar rasfrange efectele noii reglementari, autismul si lipsa totala de responsabilitate si compasiune sociala, a protagonistilor legii promovate prin OUG, fata de concetatenii lor. In consecinta, alaturi de alte organizatii ale societatii civile, structuri ale statului si organizatii si structuri internationale, solicitam Guvernului Romaniei sa retraga imediat OUG-ul, a carei urgenta nu o gasim justificata, si sa o supuna dezbaterii parlamentare, cu atat mai mult cu cat tulburarile sociale pun in pericol atat investitiile din Romania, straine sau romanesti, cat si imaginea si competitivitatea noastra nationala pe plan international. Oricum, articolele neconstitutionale din Codul Penal, amendate de CCR nu pot fi invocate in instanta, iar CEDO solicita un plan de masuri pe termen mediu si nu o rezolvare ad hoc a tuturor problemelor legate de penitenciare si detinuti. Bucuresti, 3 febr 2017 ARIES -Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software Presedinte: Alexandru Borcea ARIES -Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software – Filiala Timisoara Presedinte: Daniel Giurea ARIES -Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software – Filiala Brasov Presedinte: Marius Buta ARIES -Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software – Filiala Oltenia Presedinte: Gabriel Vladut ARIES -Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software – Filiala Moldova Presedinte: Marius Alexa

Share on Facebook0Share on LinkedIn1Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr