INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul More »

 

Conferinta Nationala a Managerilor de IT din Romania, editia a V-a

CIO Council National Conference 2017

„Digital Era. The urge of business transformation”

A inceput aventura transformarii digitale!

Cea de-a V-a editie a Conferintei Nationale a Managerilor IT din Romania, organizata de catre CIO Council si Revista CARIERE, va avea loc pe 30 martie 2017 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti, sala Atlas. Evenimentul va reuni peste 250 de profesionisti si manageri IT, CIOs si COOs, oferindu-le acestora o excelenta ocazie de a discuta despre top 3 preocupari majore ale specialistilor IT: Alinierea (in top in ultimii patru ani), Securitatea (in crestere in ultimii doi ani) si lipsa de competențe tehnice in Analytics, dezvoltare de software, securitatea informatica si domeniul Cloud.

Economia digitala intra intr-o noua era si vine cu provocari fara precedent pentru toate companiile. Instrumentele digitale redefinesc mediul de afaceri, schimband complet modul in care lucram, comunicam si vindem.

Este misiunea managerilor IT de a facilita transformarea digitala intr-un mod cat mai eficient si benefic pentru companie.

Editia de anul acesta lanseaza dezbaterea despre lumea digitala si impactul acesteia asupra mediului de business, provocand, alaturi de cei mai influenti jucatori din piata, raspunsuri la marile teme ale momentului:

 

  • Transformarea digitala: de la capacitați tehnice, la strategiile de afaceri si mentalitati;
  • Viitorul digital al afacerilor: R&D si design cu ajutorul realitatii augmentate, manufacturare cu ajutorul robotilor, lanturi de aprovizionare prin depozitare automatizata, camioane si drone fara soferi, vanzari prin e-commerce, self-service si licitatii online, marketing prin CRM si publicitate targetata, avand la baza Big Data Analytics, servicii prin e-banking,  comunicatii mobile, divertisment si educatie online;
  • Digital Banking. Suntem pe cale sa asistam la disparitia bancilor traditionale?
  • Noul rol al unui CIO in contextul transformarii digitale;
  • Inovatia si valoarea adaugata pe care aplicațiile digitale inteligente o pot aduce intr-un context comercial si social;
  • Forta de munca digitala. Suntem pregatiti sa integram nou-venitii in departamentele noastre IT?

 

Conferinta va fi moderata de catre Yugo Neumorni, Presedinte CIO Council Romania si Director IT&C, Hidroelectrica,  Gianrodolfo Tonielli, Managing Director for Accenture Technology Services in CEE si Carmen Adamescu, Partner, Head of IT Advisory Services, EY Romania.

Economia globala intra intr-o noua era, Era Digitala, care atrage dupa sine provocari nemaiintalnite pentru companii. Tehnologia creste in ritm exponential si ne redefineste lumea cu o viteza incredibila. Ea ne modifica totodata mediul de afaceri schimband total felul in care traim, muncim si comunicam. Acum este momentul pentru CIOs si Directorii IT sa preia initiativa si sa ofere mediului de afaceri instrumentele de care au nevoie pentru Transformarea Digitala a companiilor. Este momentul ca CIO sa iasa din sala serverelor, sa ocupe un loc in Board-ul companiior si sa isi asume adevaratul rol de Chief of Information, care gestioneaza datele companiei, rolul de evanghelist si contributor cu rol strategic, vital pentru tehnologizarea si digitalizarea companiilor. Este timpul nostru”, a declarat Yugo Neumorni.

La editia de anul acesta ii vom avea alaturi pe: Catalina Dodu, Country Manager, Atos IT Solutions and Services Romania, Cristian Patachia, Development & Innovation Manager, Orange Romania, Gianrodolfo Tonielli, Managing Director for Accenture Technology Services in CEE, Marius Antonie, Technology Consulting Manager, Accenture, Carmen Adamescu, Partner, Head of IT Advisory Services, EY Romania, Radivoje Trandafir, Regional Director CEE, Interoute, Dan Gavojdea, Security Regional Sales, Cisco Systems, Codrut Savulescu, Chief Solution & Marketing Officer, Huawei Romania, Bogdan Tudor, Vicepresedinte, CIO Council Romania, George Lazar, Board member, CIO Council Romania, Eugen Schwab-Chesaru, Vicepresedinte – Central & Eastern Europe Operations, Pierre Audoin Consultants – A CXP Group Company, Nikos Sampanis, Country Manager, SE Europe, Forrester si altii.

 

Supporting Partners: Atos IT Solutions and Services Romania, Orange Romania;

Parteneri: Microsoft Romania, Experis, Bitdefender, Accenture, EY Romania, Interoute, Cisco Systems, Huawei;

Networking Partners: Matricia Solutions; IQOS; Documenta DMS; HP INC Romania; Max Relax;

Connectivity Parner: VIVA Telecom;

Cocktail Partner: ALIRA;

Wellness Partner: Wellington;

Mobility Partner: UBER;

 

Parteneri media: Revista HR Manager, Biz, Wall-Street, Forbes, Business Review, Market Watch, IT Trends, Agora, Doingbusiness.ro, iBusiness, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii (ANIS), Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software (ARIES), Risco.

Mai multe informatii despre speakeri, agenda si inregistrare puteti gasi pe site-ul evenimentului:  www.cioconference.ro .

Pentru mai multe detalii legate de inregistrarea la eveniment va rugam sa o contactati pe Georgiana Ene la e-mail: georgiana.ene@cariereonline.ro sau la telefon: 0723 720 074 sau pe Laura Gheboianu la e-mail: laura.gheboianu@cariereonline.ro, telefon:  0726 768 079.

Membrii ARIES beneficiaza de un discount de 15% din taxa de participare

 

*CIO Council este Asociatia Directorilor de Tehnologia Informatiilor si Comunicatii din Romania si reuneste peste 80 de membri ce detin sau au detinut functia de Chief Information Officer/Director IT in mari corporatii romanesti sau multinationale din domenii diverse de activitate.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr