Web Efficient

O echipă cu amplă experiență în domeniul digital și 100% dedicată succesului afacerii tale. Suntem tineri, dinamici, ambițioși și foarte bine pregătiți în serviciile oferite. Am pus bazele Web Efficient spre finalul More »

High-Tech Systems & Software

Partenerul tau IT&C de incredere  Solutiile si serviciile HTSS  integreaza standarde inalte de infrastructura si de business, asigura securitatea si centralizarea informatiei. Cu o echipa formata din oameni cu experienta in dezvoltarea More »

INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

 

Internshipuri

Dragi studenti si masteranzi,

Incepeti-va noul an cu un Internship din care sa invatati multe si sa va creasca increderea in voi ! 😀

ARIES – Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software – cea mai mare si cea mai cunoscuta asociatie de ITC &  Software din Romania, doreste sa atraga permanent studenti si masteranzi ambitiosi pentru Internship de 90 ore (cele obligatorii ale voastre + suplimentar, daca vreti sa invatati mai mult :).

Veti avea program flexibil, veti lucra in general de acasa, de oriunde din tara, si veti invata:

– Marketing – Comunicare, Copywriting, Organizare evenimente interne si internationale, Relatii cu Presa, Relatii cu membrii asociatiei, Relatia cu partenerii interni si internationali, Vanzari

contact – mariana.duma @ gmail.com, tel 0729 931 744

Sunati-ma cu incredere, daca sunteti hotarati sa invatati si sa va asumati taskuri pe potriva voastra :)

Ce obtineti la final?

– experienta practica

– mai multa incredere in voi  sa incepeti o cariera in PR, Comunicare, Vanzari, Marketing, Organizare Evenimente, Copywriting, Vanzari

– va putem oferi o Recomandare generala pentru CV si / sau o Adeverinta de Practica, care sa arate experienta dobandita de voi si proiectele in care ati fost implicati

– o recomandare pentru angajare chiar catre membrii ARIES daca va doriti acest lucru si sunteti suficienti de buni pentru a fi recomandati

– o recomandare catre Partenerii nostri de organizare evenimente, Presa etc

 

 

Testimoniale studenti ce au facut internship la ARIES:

„Nu pot să spun decât că oamenii de PR muncesc extrem de mult. De cele mai multe ori, în spatele cortinei. Îți dai seama de asta în momentul în care ajungi în agenție sau în companie și te trezești în fața implementării cunoștințelor dobândite în timpul facultății. Noțiunile academice nu-s nici pe departe suficiente. Îți trebuie experiență, iar asta vine cu ani de muncă în spate. Trebuie ca oamenii să te cunoască și să dobândească încredere în tine, astfel încât cuvântul tău să aibă greutate în industrie.

Poți arunca un ochi în culisele meseriei printr-un internship la ARIES, având un mentor care garantează knowledge-sharing oamenilor din jurul său: Mariana Duma Alban. Cu ajutorul ei, ajungi să te-ndrăgostești irecuperabil de meserie. Iar asta e mare lucru.” 

aleAlexandra – Georgiana Andrei  – Junior Consultant la Premium Communication

Profile Facebook si Linkedin

 

 

 

 ———————————–

“Internshipul pe care l-am terminat la ARIES a fost una dintre cele mai valoroase experiențe din timpul facultății. Prin intermediul internshipului, am dobândit informații atât din domeniul Relațiilor Publice cât și din domeniul ITC. Deoarece activitatea ARIES nu se oprește la România, am putut lucra pe proiecte ce țin de târguri internaționale importante și am comunicat cu diferiți specialiști din domeniu pentru a încheia parteneriate. Natura virtuală a poziției mi-a oferit o flexibilitate care este de neegalat, permițându-mi să lucrez atunci când sunt disponibilă, în confortul propriei locuințe. Acest lucru m-a ajutat teribil deoarece am putut în continuare să particip la toate cursurile din cadrul facultății.

Cu ajutorului unui mentor excelent, Mariana Duma Alban, Vicepresedinte Marketing ARIES,  am reușit să cresc atât profesional cât și personal, deoarece feedback-ul primit a fost consistent și constant, iar sfaturile primite nu au fost doar de natură tehnică, ci au venit cu lecții de viață la pachet.”

 adAdina Manole – Profile Linkedin,  Facebook

 
 
 
 
 
 
—————————————
 
“Experienta internshipului la ARIES pe comunicare si marketing a venit pentru mine exact in momentul potrivit. Am avut ocazia sa lucrez eficient si intr-un timp util. Am intrat in echipa de organizare a evenimentului BINARY inca de la inceput si am invatat atat project management cat si PR si Marketing. Am vazut cum se organizeaza un eveniment inca de la primii pasi pana in momentul concretizarii acestuia, iar in cadrul evenimentului am invatat ce inseamna networking-ul si cum gandesc oamenii de afaceri si chiar cum printeaza o imprimanta 3D. 
Ce mi-a placut cel mai mult la acest internship a fost ca am luat contact cu o lume noua pana atunci pentru mine:IT & Software& Comunicatii.
Am invatat lucruri practice care mi-au fost utile atat in viata personala cat si pe plan profesional. Lectiile pe care le-am primit au insotite de exemple de viata si pot spune ca am invatat sa fiu si un om mai bun si mai tolerant.   
Mi-am dat seama ca, indiferent de dorintele pe care le ai atat profesional cat si personal, trebuie sa tintesti mereu sus, sa-ti depasesti limitele de fiecare data si sa-ti doresti sa fii in fiecare zi o versiunea mai buna a ta. “
 
Elena Cobianu – Profile Linkedin , About Me , Facebook 
e
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr