Web Efficient

O echipă cu amplă experiență în domeniul digital și 100% dedicată succesului afacerii tale. Suntem tineri, dinamici, ambițioși și foarte bine pregătiți în serviciile oferite. Am pus bazele Web Efficient spre finalul More »

High-Tech Systems & Software

Partenerul tau IT&C de incredere  Solutiile si serviciile HTSS  integreaza standarde inalte de infrastructura si de business, asigura securitatea si centralizarea informatiei. Cu o echipa formata din oameni cu experienta in dezvoltarea More »

INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească de servicii software, cu sediul în Cluj-Napoca. Cu un număr de peste 650 de angajați, Fortech este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii More »

 

De ce / Cum sa devii membru ARIES

De ce să devii membru ARIES? Pentru ca vrei sa-ti cresti notorietatea si vizibilitatea!

  • ARIES e cea mai mare asociatie ITC din Romania (peste 250 firme membre in toata tara, cu 4 filiale, la Brasov, Cluj, Timisoara, Craiova)
  • oferim posibilitatea crearii unui profil de membru ARIES in 3 limbi (romana, engleza si germana), grupate pe tipuri de servicii si produse si unde poti fi gasit de potentiali clienti si parteneri din toata lumea
  • iti poti posta singur stirile pe site-ul ARIES, in 3 limbi (ro, eng, germ), iar noi le promovam si pe pagina de Facebook
  • prin ARIES, poti participa in pavilionul romanesc la roadshow-uri si targuri internationale subventionate partial de Ministerul Economiei (50% din cazare si transport pentru o persoana de firma + 100% costul de publicitate si organizare stand sau misiune economica)
  • vei avea nenumarate ocazii de networking in tara si strainatate cu potentiali clienti si parteneri de afaceri
  • anual poti participa si te poti promova (gratuit sau la preturi mult reduse) la targurile B2B  din alte domenii sau, daca ne inviti sau ne trimiti fotografii, iti putem promova evenimentele importante si pe pagina de Facebook

Pentru ca iti oferim multiple posibilitati de informare cu privire la domeniul in care activezi!

Pentru ca oferim servicii de cea mai inalta calitate!

Pentru ca iti oferim posibilitati de dezvoltare!

  • avem deja o retea de asociatii omoloage – parteneri internationali in tarile in care doresti sa faci afaceri si te putem sprijini oricand cu contacte, informatii, parteneriate in toata lumea
  • suntem deschisi mereu spre noi oportunitati de parteneriate in favoarea industriei ITC romanesti
  • La Comunitatea ARIES poate adera oricine are o viziune strategică in ITC si Electronica, dictată de ambiții relevante pentru viitor

Speram ca te-am convins ca, alaturi de noi, poti avea mult mai multe oportunitati de afaceri si networking !

CUM DEVII MEMBRU:
1. Verifica lista Cotizatii conform Cifrei tale de Afaceri si Statutul Asociatiei 
2. descarca si completeaza  Formularul Inscriere ca membru
3. trimite-l apoi semnat si stampilat, prin email, doamnei Nina Stan  nina.stan@aries.ro
4. Cere la  nina.stan@aries.ro factura pentru cotizatia pe urmatorul semestru si trimite-i dovada platii pe email
5. Descarca Formularul de Profil Firma in romana, completeaza-l  si fa unele similare in engleza, germana, pastrand doar informatiile relevante pentru pietele externe
6. Dupa achitare taxa membru, vei primi cont utilizator pentru firma ta (user si parola).
7. Intri in  Tutorial  pentru a vedea cum poti incarca Profilul in cele 3 limbi si  Comunicatele de presa.
Dupa finalizarea incarcarii fiecarui articol, cere validarea si publicarea lui la mariana. duma @gmail.com.
atentie – Fiecare articol, odata publicat, nu mai poate fi modificat de tine, decat cu acceptul  punctual pentru acel articol cerut de la admin site, mariana .duma @gmail.com.
Te asteptam în comunitatea ARIES  chiar astazi !
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr