INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul More »

 

Misiune, Viziune, Valori

Comunitatea ARIES există în virtutea dezvoltării și promovării potențialului imens oferit de industria IT&C din România.

O astfel de mișcare strategică implică timp, răbdare, încredere și abnegație. Reușim de fiecare dată să profităm la maxim de aceste calități nu doar datorită viziunii care ne unește, ci mai ales puterii date de individualitatea fiecărui membru ARIES.

Credem că doar împreună putem aduce plus-valoare asociației noastre și, în ceea ce desfășurăm, ne bazăm întotdeauna pe cel mai mare atu al nostru: puterea eficienței.

Misiune

Sa devenim cea mai cunoscuta si influenta industrie a Romaniei in beneficiul membrilor nostri si pentru schimbarea imaginii competitivitatii natiunii noastre in lume.

ARIES își concentrează forțele pentru a proteja, promova și sprijini interesele profesionale și comerciale ale oamenilor de business din industria românească IT&C. Mai mult, ARIES se implică în continua dezvoltare a instrumentelor și serviciilor competitive în piață, benefice pentru membrii săi.

Viziune

Componenta strategică specifică ARIES implică sistematic planuri de dezvoltare durabilă, concretizate în studii și cercetare de piață, acumulare de baze de date, informații sistematizate oferite în mod nediscriminatoriu oricărui membru al comunității. În plus, insistăm pe activități de perfecționare atât în țară, cât și peste graniță și pe organizarea programelor și evenimentelor de promovare a Societății Informaționale și Societății Cunoașterii.

Viziune pentru raspunderea sociala corporatista (CSR)
O lume deschisa, etica si prietenoasa prin cunoastere si comunicare si o industrie nationala de elctronica si software, capabila sa sustina competitivitatea Romaniei printre cele mai dezvoltate natiuni ale lumii.

Valori

Accedem către vârfurile industriei cu ajutorul unor instrumente motivaționale prin care ne-am unit forțele întru aceeași viziune.

Astfel, ARIES este locul în care coeziunea și sinergia comunității ajută la creșterea valorii industriei IT&C din România prin intermediul competitivității, onestității, integrității și conduitei etice specifice asociației noastre.
1. Cresterea coeziunii si sinergiei comunitatii industriei electronice si software din Romania.
2. Cresterea lantului valorii industriei electronice si software din Romania, competittiv in toata lumea.
3. Profit pentru membrii nostri, dar profit din munca de care sa beneficieze  natiunea noastra si umanitatea
4. Onestitate, integritate si conduita etica
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr