Web Efficient

O echipă cu amplă experiență în domeniul digital și 100% dedicată succesului afacerii tale. Suntem tineri, dinamici, ambițioși și foarte bine pregătiți în serviciile oferite. Am pus bazele Web Efficient spre finalul More »

High-Tech Systems & Software

Partenerul tau IT&C de incredere  Solutiile si serviciile HTSS  integreaza standarde inalte de infrastructura si de business, asigura securitatea si centralizarea informatiei. Cu o echipa formata din oameni cu experienta in dezvoltarea More »

INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

 

Proiecte in curs

Enterprise Europe Network – EEN

Comunitatea ARIES se poate bucura de statutul oferit membrilor în cadrul celei mai importante rețele a Comisiei Europene pentru promovarea comerțului, cercetării, dezvoltării și inovării.

Membrii ARIES primesc regulat informatii despre proiecte si oportunitati de afaceri din UE prin intermediul acestui proiect.

Parteneri:
  • Fundatia Centrul Roman pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, CRIMM,www.imm.ro
  • Agentia de Dezvoltare Regionala Bucuresti Ilfov, ADRBI, www.adrbi.ro
  • Universitatea Politehnica din Bucuresti, www.upb.ro
  • Banca Comerciala Romana. BCR, www.bcr.ro

ELAN (Electronică și Antreprenoriat)

Membrii ARIES se bucură de cursuri de antreprenoriat și cursuri tehnologice în domeniul packaging-ului electronic.

Parteneri:

LUDUS

supranumită Rețeaua Europeană de Diseminare a Tehnologiilor și Cunoștințelor.

Membrii ARIES, si nu numai ei,  pot acumula și își pot dezvolta abilitățile profesionale și de lucru prin training-uri și workshop-uri bazate pe metoda învățării pe jocuri.

Proiectul I3E – atașat Programului de Cooperare Transnațional din Sud Estul Europei (SEE)

se ocupă de promovarea inovării în industria de specialitate.

Membrii comunității ARIES sunt reprezentanții direcți ai României în ceea ce privește viitorul industriei IT&C, datorită faptului că ei sunt parte componentă din acest proiect.

Accelerator de dezvoltare economica transfrontaliera – competitivitate prin Calitate si inovare

Accelerarea dezvoltarii durabile a zonei transfrontaliere, prin actiuni comune sprijinind inovarea si calitatea produselor, serviciilor si tehnologiilor din regiune; Dezvoltarea unei cooperari transfrontaliera stranse, pentru sprijinirea calitatii prin inovare si TT, prin armonizarea instrumentelor, indicatorilor, metodologiilor de lucru si evaluare cu cele Europene, si crearea unei retele cu parametri comparabili

http://www.ttmarket.ro;

http://www.inovareonline.ro

Parteneri:

Partener principal: ARIES Filiala Oltenia

Partener 2: Camera de Comert, Industrie si Agricultura Olt

Partener 3: Asociatia Transfrontaliera E (quilibrum) Environment

Partener 4:Centrul National pentru Servicii de informare – Pleven

Partener 5: Agentia pentru Dezvoltare Regionala si Centru de Afaceri – Vidin

Gazduirea unui mediu de afaceri –  cea mai scurta cale spre dezvoltarea transfrontaliera”

Obiectiv general al proiectului il reprezinta dezvoltarea economica sustinuta a regiunilor transfrontaliere Montana – Vidin – Dolj, folosind oportunitatile regionale prin sustinerea dezvoltarii sectorului intreprinderilor mici si mijlocii.

Principalele activitati ale proiectului sunt reprezentate de stabilirea a 5 centre de sprijin in afaceri,  elaborarea unui Studiu legat de etapa curenta a sectoarelor economice locale; realizarea unui Portal de promovare, organizarea de 5 misiuni de afaceri si a 5 seminarii pentru participantii din misiunile de afaceri, organizarea si desfasurarea a 2 conferinte internationale, Ghidul pentru investitori care contine informatii despre regiunea de nord – vest a Bulgariei si regiunea de sud-vest a Romaniei www.cbcbusinessnetwork.eu

Parteneri:

Partener principal: Agentia Regionala de Dezvoltare si Centrul de Afaceri 2000 din Montana din Bulgaria,

Partener 2: Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software (ARIES) – Filiala Oltenia,

Partener 3: Patronatul Local al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (PLIMM) Calafat,

Partener 4:Agentia pentru Dezvoltare Regionala si Centru de Afaceri – Vidin

Partener 5: Camera de Comert si Industrie Vidin din Bulgaria

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr