INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Web development agency

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

(Română) LACEDO COM

Sorry, this entry is only available in Română. More »

Arhipelago Interactive

Company mission We are an online publishing and business events company that provides practical information and support for entrepreneurs, acting with integrity and dedication to ensure quality services for our clients. What More »

Qubiz

Sorry, this entry is only available in Română. More »

RomSoft Iași

RomSoft provides high-quality software development services, custom-made software applications, software outsourcing, or IT consultancy for software companies looking to improve their software development process. Project Types Software applications design and development IT More »

Fortech

Company profile Fortech is a Romanian software services company with more than 10 years of experience in IT outsourcing. Our business model and collaboration approach is to build dedicated nearshore teams for More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

        Established in 2006, RINF (www.rinf.ro) is a Software Development Solutions Provider that leverage technology expertise from our headquarters in Bucharest, engineering excellence and best talent on the market from our offices in Paris, London, Brussels, Helsinki and Wroclaw, or directly onsite, at the client’s facility. Blending More »

 

High-Tech Systems & Software (HTSS) a incheiat un parteneriat cu lantul de Clinici dentare Dr. Leahu pentru eficientizarea sistemului software

Incepand din toamna acestui an, High-Tech Systems & Software va furniza servicii dedicate de software pentru cele patru Clinici dentare Dr. Leahu din Bucuresti. Intr-o piata in care exista peste 1300 de unitati stomatologice active, Clinicile dentare Dr. Leahu au inregistrat in anul 2016 o cifra de afaceri de peste 2 milioane de euro si continua extinderea lantului de clinici. „Proiectul pe care il realizam pentru Clinicile dentare Dr. Leahu reprezinta o noua provocare pentru echipa HTSS, fiind o initiativa complexa, care integreaza in mod unitar activitatea medicala de la nivelul intregului lant de clinici, de la gestiunea stocurilor de medicamente, evidente financiare, pana la asigurarea procesului de comunicare interna si oferirea unei experiente unice pacientului prin servicii de call center, istoric medical si plan de tratament”, a declarat Horia Radu, Head of development Medical division HTSS. DataKlas, solutia de business care urmeaza sa fie adaptata de High-Tech Systems & Software pentru Clinicile dentare Dr. Leahu, cuprinde atat o zona dedicata de software cat si servicii de hosting pentru protectia, siguranta si securitatea datelor, functionalitati disponibile in premiera  intr-o clinica stomatologica din Romania. Solutiile DataKlas oferite de HTSS se integreaza cu cele mai noi si revolutionare echipamente si tehnologii existente in piata serviciilor de stomatologie din lume, oferindu-le pacientilor servicii integrate si de calitate.  „Pachetul de solutii informatizate creat si implementat de HTSS ofera lantului nostru de clinici numeroase beneficii. Calitatea actului medical creste prin accesul rapid la informatiile din baza de date, la antecedentele personale, la comunicarea interdisciplinara, la gestiunea stocurilor.  Softul faciliteaza comunicarea pe toate palierele, totul pentru o experienta exceptionala a pacientului in oricare dintre clinicile noastre. De asemenea, aceasta solutie permite echipei de top management sa aiba o imagine de ansamblu asupra tuturor activitatilor. Apreciem profesionalismul echipei HTSS si sunt convins ca vom continua pe termen lung proiectele incepute si, de ce nu, vom demara altele noi.”, a declarat Dr. Ionut Leahu, owner&CEO Clinicile Dr. Leahu. Obiectivul principal al Clinicilor Dr. Leahu este sa ajunga in urmatorii trei ani pe primul loc in topul companiilor din Romania specializate in domeniul stomatologic. Serviciile exceptionale, aparatura ultra moderna si pregatirea medicilor sunt elementele care atrag tot mai multi pacienti in Clinicile Dr. Leahu, determinand extinderea constanta a business-ului, dar si nevoia de a beneficia de date cat mai exacte, ceea ce a dus investitia in zona de IT. Caracteristicile sistemului software dezvoltat de HTSS:

  • Sistem logistic integrat la nivelul lantului de clinici dentare ce asigura centralizarea informatiilor privitoare la gestiunea stocului (pe cabinete, pe medic, pe pacient), gestiunea pacientului (activitati de call center, activitati de receptie a pacientului, activitati medicale, activitati financiare);
  • Nomenclator unic de produse, care asigura evidenta clara a stocului pe categorii de produse, evidentierea produselor deteriorate si termenele de valabilitate.
  • Comandarea produselor medicale direct de la furnizor si asigurarea vizibilitatii achizitiilor si stocurilor atat la nivelul lantului, cat si pentru fiecare clinica.
  • Organizarea activitatii in cabinet – inventar, bonuri de consum, consum de materiale, stabilire necesar consumabile, previzionare necesar produse, avize, facturi, furnizori.
  • Activitati de receptie pacient – call center, programare, notificare pacient, istoric medical, schema de tratament.
  • Procese de lucru – mesagerie interna, KPI, raportare, nomenclator medici.

Potrivit celor mai recente studii[1], la finalul anului 2016, piata stomatologica a ajuns la o cifra de afaceri de aproape un miliard de lei si un profit care depaseste 170 de milioane de lei, iar investitia in tehnologie este vitala pentru companiile din orice domeniu. ***   Despre High-Tech Systems & Software High-Tech Systems & Software (HTSS) este o companie IT ce ofera solutii de business bazate pe tehnologii IT inovative, prezenta pe piata din Romania din anul 2012. Compania este certificata ISO 9001 (asigurarea calitatii si procedurare), ISO 27001 (securitate IT) si ISO 14001 (conservare economica si eficienta), certificari ce atesta o preocupare constanta pentru asigurarea calitatii, securitatii si performantei produselor si serviciilor oferite clientilor. Portofoliul de clienti HTSS cuprinde companii ca: A&D Pharma, Amethyst, E-ON, GarantiBank, Groupama, Vodafone, Ordinul Arhitectilor din Romania, Romcolor, Federatia Romana de Fotbal, Clinicile Anima si alti jucatori importanti din zona de healthcare: peste 2,500 de farmacii independente sau apartinand unor lanturi de farmacii, distribuitori si producatori farmaceutici, clinici medicale si spitale, dar si doctori specialisti si medici de familie.   [1] Studiu Creditinfo Romania, Piata serviciilor stomatologice din Romania

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr