INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul More »

 

Fortech

fortech

Profilul companiei

Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore dedicate, construind echipe pentru nevoile pe termen lung ale clienților companiei. 
Localizată în Cluj-Napoca, Fortech numără în prezent peste 400 de specialiști în dezvoltare software și testare. Expertiza companiei acopera domeniile tehnologice majore (.NET, Java, C/C++, PHP, Mobile etc.), tehnologii de nișă (Cobol, Teamcenter etc.), testare automată și manuală, precum și domenii de expertiză complementare (suport IT, traduceri, design grafic). 
Fortech are în portofoliu sute de proiecte livrate cu succes unui număr de peste 100 de clienți din Europa și SUA, printre care companii precum: T-Systems, Symantec, Pfizer Vienna eMarketing Centre, Renault Technocentre France. 
Printre avantajele oferite de Fortech se numără experiența dovedită în construirea de relații de lungă durată, procese solide și echipe calificate.

Obiective pentru cooperare

Fortech își propune dezvoltarea de parteneriate pe termen lung cu organizații interesate de externalizarea activităților IT către furnizori de servicii cu experiență și expertiză solide și diverse, capabili să dezvolte și să scaleze echipe dedicate.

Pieţe

Fortech a dezvoltat relații de afaceri cu organizații din state precum Australia, Austria, Belgia, Cehia, Germania, Japonia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, România, Spania, Suedia și SUA. 
În mod particular, sunt vizate Germania și SUA, regiuni în care Fortech a construit parteneriate strategice cu un număr semnificativ de clienți, organizații mari și cu exigențe înalte privind calitatea serviciilor.

Specializări

Serviciile Fortech acoperă o gamă variată de tipuri de aplicații (web, desktop, embedded și mobile), capabilitățile tehnice ale companiei incluzând toate domeniile tehnologice majore:

• .NET web & desktop
• Java EE & SE
• C/C++
• Tehnologii web (PHP, HTML5, CSS3, JavaScript, Ruby on Rails)
• Aplicații mobile (iOS, Android)
• Tehnologii / aplicații de nișă (Cobol, Teamcenter etc.)

În domeniul asigurării calității, expertiza Fortech acoperă o multitudine de practici de testare, incluzând testare funcțională și nonfuncțională, testare integrată, testare de software localizat, testarea securității aplicațiilor software, testarea aplicațiilor mobile, automatizarea procesului de testare etc.

Industrii

Câteva dintre domeniile de afaceri deservite de aplicațiile dezvoltate de Fortech includ:

• Industria constructoare de masini și industria aviatica
• Retail & Comerț electronic
• Industria prelucrătoare
• Servicii financiare 
• Telecomunicații
• Sănătate
• Energie
• Aplicații multimedia
• Securitate IT
• Managementul datelor

În mod particular, Fortech are experiență solidă în industria construcțiilor de mașini și în comertul electronic.

Servicii software

• Dezvoltare software, acoperind întreg ciclul de viață al aplicațiilor software (arhitectura & design, dezvoltare, testare, mentenanță, optimizare), precum și consultanță tehnică în dezvoltare software;
• Asigurarea calității în dezvoltare software (testare automată și manuală);
• Suport IT (managementul infrastructurii IT și securitate informațională);
• Servicii complementare (traduceri specificații și aplicații multilingue, design grafic, marketing online etc.).

Certificări

Certificări ale companiei: ISO 9001:2008, Microsoft Certified Gold Partner, Oracle Certified Silver Partner, iOS Development Partner

Certificări de personal: Microsoft, OCJP, iOS, ISTQB, Certificate de competență lingvistică.

 

Nume Companie: SC Fortech SRL 
Anul infiintarii firmei: 2003 
CEO: Calin Vaduva 
Adresa: Cluj-Napoca, str. Frunzisului 106
Judet: Cluj
Telefon: 0364-715.603 
e-mail: office@fortech.ro
Web: www.fortech.ro

 

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr