INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul More »

 

Invitatie de participare la GITEX Technology Week 2016 în DUBAI

Va invitam la Gitex Dubai 2013

 În perioada 16-20 OCTOMBRIE 2016, ARIES (Asociația Română pentru Industrie Electronică și Software) participă la GITEX Technology Week în Dubai, Emiratele Arabe Unite  (www.gitex.com) cu companii românești, specializate în domeniul IT si Software.

Participarea la GITEX Technology Week oferă posibilitatea de promovare la al 3-lea cel mai mare targ IT din lume si cel mai mediatizat târg din Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Asia de Sud.

http://www.gitex.com/Content/Why-exhibit

Conferințele vor atinge subiecte de actualitate din industria ITC precum: Big Data, Securitate Cloud, Tehnologie financiară și Strategii digitale.

Click aici pentru mai multe fotografii

Click aici pentru mai multe fotografii

 

Evenimentul implică o rețea activă de peste 25.000 de directori executivi din domeniul bancar, sectorul public, industria petrolului si a gazelor, educație și sănătate. Tototdată, vor fi prezenți  peste 139 000 de  profesioniști din industrii cheie precum: SME Zone, Software, Hardware, Network and Security, Gulfcomms, Cloud Confex, Consumer Tech, Digital Marketing, Government, Mobile Apps & Content World și Card Tech.

Firmele participante românești au posibilitatea de a-și promova produsele și serviciile pe piața Orientului Mijlociu, sub pavilion românesc. Este ocazia perfectă de a învăța, interacționa, schimba experiență,  dar mai ales de a lua un rol activ în cadrul comunității tehnice și de business internaționale.

 

Click aici pentru mai multe fotografii

Click aici pentru mai multe fotografii

Participarea la târg este organizată în parteneriat de către Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri (MECMA) si ARIES (Asociația Română pentru Industria Electronică și Software), cu finanțare de la bugetul de stat în baza HG 296/2007, astfel: se subvenționează 50% din costurile de deplasare și cazare pentru câte o persoană din fiecare firmă românească participantă, plus toate costurile legate de închirierea și construcția standului și costurile legate de publicitate pentru pavilionul românesc, în limita bugetului alocat pentru eveniment.

Fotografii de la editia 2011 a participarii romanesti  http://on.fb.me/11XHgjS .

Pentru participare, rugam trimiteti la sediul ARIES in original: 

1. Cerere inscriere Gitex dubai 2016  – semnată și ștampilată pe fiecare pagină, trimisă în original la sediul ARIES

Atentie la Instructiuni completare Cerere inscriere !

2. Certificatul de atestare fiscală, emis de administraţia financiară, valabil la data depunerii cererii de înscriere;

3) Certificatul fiscal privind impozitele şi taxele, emis de autoritatea locală – primărie, valabil la data depunerii cererii de înscriere; 4) Copia ordinului de plată a garanţiei în valoare de 2.000 lei, în cazul participării la târguri şi expoziţii internaţionale Pentru detalii ref contul de garantii, rog cititi aceasta Circulara.

5. dovada platii taxei de promovare – 250 eur catre ARIES – contact nina.stan@aries.ro

 

contact:

Mariana Duma ALBAN

Vicepreședinte Marketing ARIES

email mariana.duma@gmail.com

tel 0729 931 744

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr