INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul More »

 

Invitatie la Misiune Economica pentru firme IT -Brazilia 2013

Rio-de-Janeiro

 ARIES – Asociatia Romana pentru Industrie Electronica si Software, cu sprijinul Ministerului Economiei. Comertului si  Mediului de Afaceri si a Centrului Roman de Promovare a Comertului si Investitiilor Straine, organizeaza a 3-a Misiune Economica in Brazilia in perioada 13 – 19 Mai 2013, cu finantare de la bugetul de stat, in baza HG 296/2007.

Programul Misiunii Economice cuprinde :

– 14-15 mai 2013 – vizitare targ si intalniri prestabilite de business matchmaking cu firme din toata America de Sud in cadrul BITS (BITS Business IT Exhibition and Conference South America) PORTO ALEGREtarg organizat de CEBIT Germania

17 mai 2013, la Rio de Janeiro, firmele romanesti vor intalni firme  braziliene de IT, membre ale Asociatiei partenere, ASSESPRO.

Descarca PROGRAMUL  complet al deplasarii. 

 

Conditiile de participare sunt cele cunoscute: se subventioneaza 50% din costurile de transport si cazare pentru o persoana/firma si acoperirea integrala a costurilor de zboruri interne in Brazilia si de organizare seminarii matchmaking in cele 2 orase. 

Observatie: firmele care doresc pot ramane zile in plus in Rio de Janeiro si  vor plati costurile de cazare suplimentara, pentru ca biletele de avion este posibil sa nu fie costuri in plus .

COSTUL aprozimativ al deplasarii achitate de  firma va fi de 2.000 euro, din care  i se va rambursa 50% la intoarcere.

De toate rezervarile de grup pentru avioane si cazare se va ocupa agentia de turism care va castiga licitatia.

Sunt acceptate doar companii care au obligatiile la bugetele local si central achitate  (se vor prezenta certificate de atestare). De asemenea va reamintim ca pentru cheltuieli suplimentare, neincluse in cheltuielile acceptate de schema de finantare aprobata, ARIES va percepe o taxa de 250 Euro (pe baza de factura).

 Firmele interesate sunt rugate sa ne trimita:

1. Anexa 11 – Fisa inscriere misiune economica 2013

2. Fisa interese pe piata din Brazilia

Certificat  fiscal privind impozitele şi taxele emis de Autoritarea Locală

-4 Certificatul de atestare fiscală emis de Administraţia Financiară si sa  mi le  trimiteti in forma scanata (completate, semnate si stampilate) la mariana.duma @ gmail.com, tel 0729 931 744

Mai este un singur loc, deci grabiti-va sa va inscrieti ! 

Termen limita de raspuns :  15 martie   2013

————————————————————-

Declaratii si fotografii din editia din mai 2012 – aici si aici.

TESTIMONIALE FIRME PARTICIPANTE la editiile trecute:

“Brazilia reprezinta o piata foarte mare, conectata la economia mondiala si care are multe asemanari cu industria IT din Romania. Recomand fiecarei firme o atenta pregatire a intalnirilor pentru a maximiza sansele de succes. Cu putin curaj si viziune se pot deschide parteneriate profitabile.” spune Marius Alexa, CEO Arhipelago.

 

AROBS Transilvania Software www.arobs.com

“AROBS Transilvania Software  a participat la misiunea economica organizata de ARIES pentru stabilirea de relații economice cu firme din Brazilia in perioada 05-14 mai 2011 și care s-a desfașurat in trei orase: Sao Paulo, Porto Alegre și Rio de Janeiro. Delegația Romaniei s-a întalnit cu asociația firmelor Braziliene de IT ( BRASSCOM). În cadrul intalnirii firma AROBS Transilvania Software și-a prezentat oferta de produse si servicii IT și a reușit sa identifice posibile colaborari cu firme similare din ascociatia BRASSCOM. La întalnirea din Porto Alegre, delegația Romaniei a participat la prima ediție a expoziția BITS (Business IT for South America). La acest eveniment firma AROBS Transilvania Software a stabilit o serie de contacte cu firme din America de Sud interesate de o posibila  colaborare. La Rio de Janeiro am fost primiți de reprezenții Camerei de Comerț și Industrie Brazilia-Chile unde s-a organizat o întalnire cu firmele interesate de colaborare cu partea romana.

În urma participarii la aceasta misune economica, AROBS Transilvania Software SRL a identificat si obținut o prima serie de contacte cu firme din Brazilia si America de Sud care sunt interesate de colaborarea pentru dezvoltarea de aplicații software. Avand in vedere ca Brazilia a fost declarata a 6-a economie mondiala in 2011, consideram ca exista potențial bun de colaborare in urmatorii ani si suntem interesati sa participam in mod special la expozitia  BITS (Business IT for South America) unde am obtinut cel mai mare numar de contacte.”

“”Misiunea din Brazilia a fost una incantatoare din toate punctele de vedere. Recomand in mod special prezenta la BITS, o expozitie cu participare din toata America de Sud. Merita!”  Dan Calugareanu, CEO, Alliance Computers

“Am cunoscut a sasea economie a lumii –  o adevarata oportunitate de dezvoltare a business-ului IT” spune Daniel Giurea, reprezentant Dapredi Timisoara.


“Solutiile Optimum Center, dezvoltate de Class IT in Romania, beneficiaza de oportunitati favorabile de dezvoltare in Brazilia, in conditiile in care piata IT este in dezvoltare iar valoarea industriei este aproape o treime din PIB-ul Romaniei ” spune si Bogdan Tudor, CEO Class IT.

“Gama de solutii 3Senses, promovate de 3S C&C, in special spatiul de advertising si organizare de evenimente  reprezentat de Stratosphere ™, in asociere cu infrastructura hardware si software de videoproiectie,  au trezit un interes nedisimulat in tara renumita pentru apetenta in organizarea de spectacole grandioase. Nu au trecut neapreciate dispozitivele de proiectii holografice care pot fi utilizate atat in cadrul evenimentelor cat si pentru mobilarea spatiilor retail.” spune si Gelu Vasilescu, 3SCC.

 
Share on Facebook0Share on LinkedIn32Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr