INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul More »

 

LACEDO COM

Lacedo Com

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice.

PRODUSE

Antreprenoriat general – desfasuram aceasta activitate in special pentru mari companii private avand o specializare alaturi de constructii de orice fel pentru marile proiecte din zona it-software-telecomunicatii.

Management operational – oferim si implementam management operational clientilor nostri.Asiguram instruirea angajatilor aflati in pozitii de management, in sensul asumarii si folosirii principiilor generale de management, procese si proceduri de fabricatie, dezvoltare si productie, acolo unde este cazul. Sisteme de analiza, analiza a productivitatii, cost control siplanificare a resurselor umane si materiale.

Consultanta in management si tehnologie a informatiei – LACEDO COM S.R.L. este membru in Asociatia Consultantilor in Management din Romania – AMCOR – cu atestat national, ceea ce reprezinta o responsabilitate sociala in mediul de business in care ne desfasuram activitatea.

Construim software la comanda, aplicatii web, securitatea platilor online, management al securitatii serverelor si grafica eleborata.

TIPURI DE PROIECTE

Mentenanta, implementare functionalitati platform plati online si monitorizare in vederea prevenirii fraudelor.

Promovare online si marketing.

COMPETENTE SI TEHNOLOGII

Limbaje de programare: Php, JavaScript, Jquery, Html, Css.

Platforme: WordPress, PrestaShop, TomatoCart, Magento, Joomla, CsCart, Platforme Custom

Sisteme de managementul bazelor de date: MySql, Oracle

Medii si unelte de dezvoltare: Unit Tasting, Project based

BIROURI FIRMA: Bucuresti

LIMBI STRAINE VORBITE: engleza, franceza

OPORTUNITATI DE AFACERI

Cautam client pentru dezvoltarea de aplicatii mobile Android si iOS

Putem construi aproximativ oricea plicatie software.

 CLIENTI / TARACrosstown Services Inc – USA, S.C. ARTIFEX PROGRESSIO S.R.L.,  – Romania, S.C. GREY SHOP S.R.L. – Romania, S.C. PAN-CRIBO IMPEX S.R.L. – Romania, S.C. RAG STYLE S.R.L. – Romania, MINISTERUL ECONOMIEI – Romania.

 

Contact dragos @ lacedo.ro; contact @ lacedo.ro

www.lacedo.ro

 

 

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr