Web Efficient

O echipă cu amplă experiență în domeniul digital și 100% dedicată succesului afacerii tale. Suntem tineri, dinamici, ambițioși și foarte bine pregătiți în serviciile oferite. Am pus bazele Web Efficient spre finalul More »

High-Tech Systems & Software

Partenerul tau IT&C de incredere  Solutiile si serviciile HTSS  integreaza standarde inalte de infrastructura si de business, asigura securitatea si centralizarea informatiei. Cu o echipa formata din oameni cu experienta in dezvoltarea More »

INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

 

Mobile World Congress, 24-27 Februarie 2014, Barcelona

 

Barcelona, 27 februarie 2014

Asociația Română pentru Industria Electronică și Software (ARIES) a sustinut prezența a 14 companii românești la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile (Mobile World Congress) din Barcelona

În intervalul 24-27 februarie a avut loc la Barcelona Congresul Mondial al Telefoniei Mobile (Mobile World Congress), cea mai prestigioasă manifestare a industriei de profil la nivel mondial.

În contextul dezvoltării si diversificării fără precedent a industriei telefoniei mobile la nivel mondial, evenimentul a oferit membrilor companiilor de telefonie mobilă și ai industriei de software care au participat la Congres oportunitatea de a-și prezenta oferta, de a se pune la curent cu cele mai noi dezvoltări tehnologice și de a participa la sesiuni de networking care au analizat atât viitoarele arii de dezvoltare ale acestei industrii, dar și posibilități excepționale de încheiere a unor parteneriate și a unor contacte de afaceri durabile cu reprezentanți din toată lumea.

Agenda Congresului a cuprins atât sesiuni plenare, cât și sesiuni de lucru specializate pe domenii extrem de importante pentru reprezentanții industriei telefoniei mobile, electronice și de software, precum: viitorul comunicațiilor, analiza datelor, rețelele inteligente, ultimele tehnologii în materie de telefonie mobilă, metodele de e-payment și e-commerce, piețele de desfacere și multe alte subiecte de interes.

La reuniunea mondială a industriei de telefonie mobilă au sustinut discursuri vizionare reprezentanți de top ai domeniului din toate zonele geografice, precum Mark Zuckerberg, fondator și CEO al Facebook, Virginia Rometty, președinte și CEO IBM, Michel Combes, CEO Alcatel-Lucent, Daniel Hajj, CEO America Movil, Ahmad Abdulkarim Julfar, CEO Etisalat Group, Tadashi Onodera, președinte KDDI și mulți alții.

Având susținere guvernamentală, Asociația Română pentru Industria Electronică și Software (ARIES-Timișoara) a fost responsabilă cu participarea României la acest Congres.

Inteligența și priceperea românească în domeniu, realizările deosebite din ultimii ani, nu pot avea impact global decât prin evidențierea acestora la evenimente cu acoperire internațională și prin stabilirea de contacte cu reprezentanții de top din toate zonele geografice.

ARIES, cea mai influentă organizație creată pentru industria IT&C din România, cu 4 filiale zonale la Timișoara, Brașov, Cluj și Craiova, este considerată cea mai mare asociație de acest gen din sud-estul Europei, iar în prezent este cea mai importantă și credibilă sursă de informație pentru comunitatea de business IT&C.

Cele 14 companii românești de profil care au fost prezente la Barcelona sunt atât cele cunoscute publicului larg, dar și companii renumite doar în mediile tehnice, companii cu reprezentare extinsă la nivel internațional și care au dovedit că segmentul românesc de IT rămâne competitiv și cât se poate de divers.

Diversitatea este dovedită și de numărul mare de industrii în care au clienți cele 14 companii susținute de către ARIES. Astfel, de la vânzarea de dispozitive mobile către publicul larg, până la lucrul cu baze de date extinse, niciun segment legat de IT și aplicatii nu a lipsit din oferta cu care România a fost prezenta la marea sărbătoare mondială a industriei mobile.

Cele 14 companii care au reprezentat la cel mai înalt nivel România la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile sunt: Arobs Transilvania Software, Codespring, IT Six Global Services, Medianet Group, Renovatio IT Solutions, RINF Outsourcing Solutions, Ropardo, Simartis Telecom, SimPlus, Lasting Software, Transilvania Software, Allview, Appscend și XL Team.

Oferta diversă, profesionalismul și experiența delegației române, precum și prezența companiilor la cel mai înalt nivel au asigurat, cu siguranță, vizibilitate, încheierea unor contacte deosebite cu partenerii externi și au pus România pe un loc deosebit pe harta telefoniei mobile mondiale.

 

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr