INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul More »

 

O noua medalie stralucitoare pentru informaticienii romani la Gala e-Learning Awards de la Londra

2013-11-07eLearningAwards_Logo_Winner_Multitouch

In decurs de numai o luna, proiectul “Proces educational optimizat in viziunea competentelor societatii cunoasterii” obtine a doua medalie, intr-o competitie internationala majora

Pentru viziunea si inovatia pe care le aduce in procesul modern de invatare, proiectul “Proces educational optimizat in viziunea competentelor societatii cunoasterii”, implementat de catre Ministerul Educatiei Nationale, prin Unitatea de Management al Proiectelor cu Finantare Externa, in parteneriat cu SIVECO Romania si Universitatea Nationala de Aparare “Carol I”, a cucerit medalia de argint la categoria “Most innovative new learning hardware or software product”, la Gala E-Learning Awards de la Londra. 

O dubla performanta, pentru ca nu este prima oara cand proiectele dezvoltate de SIVECO Romania si partenerii sai primesc recunoasterea internationala la E-Learning Awards – in 2010, proiectul Sistem Educational Informatizat (SEI) a castigat medalia de aur. Totodata, nu este prima medalie obtinuta de proiectul “Proces educational optimizat in viziunea competentelor societatii cunoasterii” – in aceasta toamna, la Dubrovnik, i-a fost decernata medalia de aur in cadrul competitiei International Project Management Association (IPMA). 

Tehnologia tip multi-touch motiveaza elevii sa invete eficient

Proiectul incorporand tehnologia tip multi-touch a fost realizat in totalitate cu expertiza, know-how si tehnologie romaneasca. 

Inlocuind monitoarele clasice, sistemele multi-touch pot fi folosite cu succes in orice domeniu, dar mai cu seama in educatie, asa cum o demonstreaza acest proiect. Scopul acestei solutii este de a imbunatati colaborarea intre elevi si profesori, de a angaja elevii in activitati de grup, de a-i motiva sa experimenteze, facand trecerea de la invatarea bazata pe memorare la cea bazata pe descoperire si construire a cunoasterii. Lectiile desfasurate cu ajutorul acestor instrumente si continuturi interactive se dovedesc de un real succes, deoarece imbina toate elementele ce duc la o invatare eficienta. 

Prin aceasta noua recunoastere, am demonstrat ca o echipa romaneasca face proiecte considerate printre cele mai bune din lume. Acest premiu este in egala masura opera partenerilor de proiect: UMPFE, UNAP, formatori, creatori de curriculum, ghiduri, studii de impact si alte materiale, scenaristi, profesori, cercetatori, specialisti IT din Romania“, a spus Radu Jugureanu, eContent Manager in cadrul SIVECO Romania. 

Este a doua medalie intr-un concurs international de referinta pe care acest proiect o castiga, in decurs de o luna. La inceputul lunii octombrie, i-a fost acordata medalia de aur in cadrul competitiei International Project Management Association (IPMA), la categoria proiectelor de dimensiuni medii. „Proiectele voastre schimba mentalitati”, spunea un membru al juriului al campionatului mondial al proiectelor de orice tip (nu doar de IT sau educatie). 

Despre E-Learning Awards

Anul acesta, in competitia desfasurata la Londra au fost acceptate peste 200 de produse de eLearning din sectorul public, privat si din sectorul organizatiilor neguvernamentale din toata lumea. Cele mai bune 40 de proiecte au fost recompensate la categoriile Best e-learning project – private/non for profit sector, Excellence in the production of learning content – for public/not-for-profit/private sector, Best use of mobile learning, Best use of social media for learning, Best use of e-learning to ensure compliance with external regulations or internal policies, Best learning game, simulation or virtual environment, Best online distance learning programme, E-learning team/designer of the year, e.learning age outstanding contribution award si e.learning age outstanding learning organisation award. 

Interesul pentru premiile eLearning initiate de Bizmedia Ltd (http://elearningage.co.uk/awards.aspx) a crescut constant in ultimii 8 ani, capatand o amploare si un nivel de referinta pentru eLearning la nivel mondial. 

Aceasta nu este prima medalie a informaticienilor romani la exclusivista competitie internationala E-Learning Awards, care recompenseaza din 2005 excelenta in utilizarea tehnologiei in educatie. Compania SIVECO Romania a castigat, in 2010, Medalia de Aur pentru Sistemul Educational Informatizat (SEI), distinctie prestigioasa obtinuta la cea mai disputata categorie, “Best e-learning project securing widespread adoption”. 

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitattii Statelor Independente. 

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.300 de angajati. 

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team. 

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare. 

Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante. 

De-a lungul celor peste 21 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 180 de premii interne si internationale. 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr