INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul More »

 

OWASP Bucharest AppSec Conference 2017 – 11 – 13 Octombrie  

800px-HeaderBucharest2017

 

Echipa OWASP București este bucuroasă să anunțe organizarea conferinței OWASP AppSec Bucharest. Aceasta este o conferință dedicată Securității informatice și Hackingului ce se focusează pe securitatea aplicațiilor. Primele două zile sunt dedicate cursurilor de pregătire în aceste domenii, iar pe data de 13 Octombrie vom avea prezentările, evenimentul CTF (capture the flag) și seminare gratuite.

Conferința va avea loc la Hotel Caro.

  • Participarea la prezentările evenimentului este gratuită, dar va trebui să vă înregistrați.

Evenimentul se va desfășura în limba Engleză și vor fi dezbătute subiecte de actualitate de către renumiți profesioniști în domeniul securității.

 

  • Seminar gratuit:

AppSec Bucharest vs. OWASP Juice Shop

În cadrul acestui seminar îți vei putea testa competențele de hacking împotriva OWASP Juice Shop! Vei avea peste 43 de provocări ce așteaptă să fie rezolvate, variind de la probleme funcționale simple cum ar fi  obișnuitele XSS / SQLi până la probleme severe de autentificare sau atacurile multi-step și multi-path împotriva cupoanelor de discount emise de aplicație!

Trainers:  Björn Kimminich

 

 

  • Traininguri:

Secure Coding for Java (Training de trei zile)

Acest training de trei zile despre Secure Coding oferă dezvoltatorilor un ghid practic pentru dezvoltarea, în Java, a unor aplicații sigure și robuste. Materialul acestei training a derivat din cartea The CERT Oracle Secure Coding Standard for Java.

Trainer: Robert Seacord

 

 

Vulnerabilitățile OWASP Top 10 – descoperă, exploatează, remediază (training de o zi)

Obiectivul general al acestui training este de a spori gradul de conștientizare al participanților cu privire la vulnerabilitățile întâlnite cel mai frecvent în aplicațiile web și la riscurile introduse de acestea. Vom discuta despre fiecare vulnerabilitate descrisă în proiectul OWASP Top 10 și vom învăța tehnici de descoperire și exploatare manuală. Mai mult, vom prezenta și un set de instrumente de testare a securității.

Traineri: Adrian Furtună, Ionuţ Ambrosie

 

Time critical DFIR: Key playbooks, techniques and tools for time-pressured investigations of security incidents

Acest curs oferă, echipelor ce răspund și threat hunting, abilități avansate de a vâna, identifica, contracara și recupera dintr-o gamă largă de amenințări.

Trainer: Teodor Cimpoesu

Introducere în Frameworkul Metasploit

În acest curs, vom învăța cum să folosim Metasploit pentru a enumera serviciile disponibile, pentru a identifica potențialele puncte slabe, a testa vulnerabilitățile prin exploatare și pentru a aduna dovezi pentru raportare. Veți învăța cum să instalați și să configurați Metasploit Framework și câteva instrumente de asistență pe Kali Linux. La sfârșitul cursului veți avea o mai bună înțelegere a modului în care exploit-urile și payload-urile lucrează împreună pentru a avea obține acces la sisteme.

Trainer: Adrian Ifrim

 

  • CTF (Capture The Flag)

Concursurile de Capture de Flag sunt oportunități perfecte prin care își poți rafina competențele încercând rezolvarea unor provocări construite special de către specialiștii noștri.

Invităm toți pasionații de securitatea infromației la OWASP AppSec 2017 CTF, unde tu și echipa ta veți putea rezolva provocările web, reverse și exploiting. Provocările vor fi axate pe Linux și aplicații web.

 

Pentru faza finală vom avea următoarele premii:

  • Primul loc: 1024 euro
  • Locul doi: 512 euro
  • Locul trei: 256 euro

 

Mai multe informații despre agendă puteți găsi la:

https://www.owasp.org/index.php/OWASP_Bucharest_AppSec_Conference_2017

Vă puteți înregistra la:

https://www.eventbrite.com/e/owasp-bucharest-appsec-conference-2017-tickets-35356670754

 

 

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr