Web Efficient

O echipă cu amplă experiență în domeniul digital și 100% dedicată succesului afacerii tale. Suntem tineri, dinamici, ambițioși și foarte bine pregătiți în serviciile oferite. Am pus bazele Web Efficient spre finalul More »

High-Tech Systems & Software

Partenerul tau IT&C de incredere  Solutiile si serviciile HTSS  integreaza standarde inalte de infrastructura si de business, asigura securitatea si centralizarea informatiei. Cu o echipa formata din oameni cu experienta in dezvoltarea More »

INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească de servicii software, cu sediul în Cluj-Napoca. Cu un număr de peste 650 de angajați, Fortech este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii More »

 

Parteneri

  AIESECPrezentă în peste 124 de țări și teritorii, cu peste 60.000 de membri, AIESEC este cea mai mare organizație condusă de tineri și pentru tineri. Aceasta are drept prioritate, crearea unei platforme pentru dezvoltarea potențialului de leadership. Mai mult, AIESEC oferă tinerilor oportunitatea de a fi cetățeni globali, de a schimba lumea și de a acumula experiențe și abilități pentru un viitor mai bun. Prin programul Global Internships, oferim tinerilor din toată lumea şansa de a lucra într-un mediu extern, din care pot căpăta o cultură organizaţională diferită, o nouă perspectivă asupra vieţii, în general, o experienţă inedită.

Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informatiei, comunicatii, afaceri. Agora Group este prezent in piata publicatiilor IT&C din 1992. In prezent, Agora Group detine in portofoliu revistele: IT Trends, Digita Trends, evenimentele: Conferintele Regionale Agora, Conferintele de Tehnologie Agora, Conferintele de Soluţii Agora, mesele rotunde IT Trends si portalul online cu serviciul zilnic de stiri AgoraNews. Detalii pe www.agora.ro .
Revista e-Finance este una dintre cele mai cunoscute reviste de nişă, care se adresează, prin problematica ei, pieţei financiar-bancare din România prin prisma convergenţei acesteia cu tehnologia informaţiei şi cea a comunicaţiilor, deci cu performanţa şi provocarea evoluţiei galopante a noilor tehnologii. Revista este consacrată spectacolului banilor electronici de pe piaţa românească. Aceasta şi-a propus să contribuie susţinut la consolidarea culturii financiar-bancare din România, încurajând implementarea celor mai noi şi mai moderne sisteme.
D’ARK MEDIA – printuri indoor / outdoor la cele mai inalte standarde! Ne caracterizeaza promptitudinea, flexibilitatea si calitatea. Produse oferite: bannere simpla/dubla fata, meshuri, window graphics, autocolante vitrine, autocolante auto, etichete, afise, tablouri canvas, sisteme expozitionale (roll-up, pop-up, panouri pvc), tipar digital (carti de vizita, flyere, pliante).
arott
– redactarea de contracte comerciale precum si a oricaror acte aditionale aferente acestora; – acordare de consultanta juridica in situatiile litigioase aparute intre clienti si partenerii contractuali, promovarea procedurilor prelitigioase privind concilierea directa, promovarea demersurilor procesuale in fata instantelor de judecata precum si a altor organe jurisdictionale, pe tot parcursul procedurilor; – acordarea de asistenta juridica in domeniile dreptului muncii, dreptului concurentei si al proprietatii intelectuale, taxe si impozite; – acordarea de asistenta juridica si consultanta, in domeniul achizitiilor publice.
Blog despre IT&C, gadgeturi, mancare buna, MTB, calatorii si Comunicate de Presa de la companiile autohtone din IT&C.
Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr