INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul More »

 

Prezentari firme ARIES la TIBCO 2014

400 x 185 px - TIBCO

Joi, 29 mai 2014, între orele 14-18, Sala Cupola, Pavilionul A, va avea loc workshop-ul „Soluții software și web pentru eficientizarea afacerilor”, susținut de către firme membre ARIES (Asociația Română pentru Industria Electronică și Software) în cadrul targului TIBCO (Târgul internațional de bunuri de larg consum) – 29 mai – 1 iunie 2014 de la Romexpo http://www.tibco.ro/despre

Prezentările fac parte dintr-o serie de conferințe de soluții informatice pentru afaceri, ce vor avea loc la târgurile organizate de ROMEXPO, ca urmare a parteneriatului Romexpo cu Asociația Română pentru Industrie Electronică și Software-ARIES,  www.aries.ro.

​Programul complet al prezentărilor este următorul:

​14:00 – 14:20 – Creșteți profitul gestionând eficient stocurile – System Innovation RO;

14:20 – 14:40 – Soluții software gratuite pentru optimizarea afacerii tale – Code Sphere SRL;

14:40 – 15:00 – Cum să îți crești productivitatea și performanța afacerii – Advancy Business Services SR;

15:00 – 15:20 – Cum să atragi mai mulți clienți și să-i fidelizezi – Vreau-CRM.ro;

15:20 – 15:40 – Cum să comunicăm mai eficient prin telefonia fixă și Internet? – Beia Consult Internationa SRL;

15:40 – 16:00 – Dispozitive pentru ambalare, derulat și tăiat folii CutCut ® www.cutcut.ro– Parrot Invent SRL;

16:00 – 16:20 – Migrarea afacerii tale în mediul online – Content Speed;

16:20 – 16:40 – Dați-mi un ecran și voi face publicitate video! – Ikon Soft SRL;

16:40 – 17:00 – Soluție web pentru proiecte de afaceri, Myprojekts – MyProjekts;

17:00 – 17:20 – Cum să-ți atragi mai mulți clienți prin materiale promoționale eficiente – Advance Consulting.

Aflat la cea de-a XXXI-a ediție, TIBCO va aduce publicului o ofertă variată de bunuri de larg consum, transformând Romexpo, timp de 4 zile, în cel mai mare hypermarket din România.

Vizitatorii și expozanții târgurilor sunt invitați și la standul ARIES, standul numărul 12 în Pavilionul A, în cadrul complexului Romexpo.

Programul de vizitare a expozitiei este urmatorul:

• 29 Mai 2014 – 31 Mai 2014 (joi-sambata) intre orele 10.00 – 19.00
• 01 Iunie 2014 (duminica) intre orele 10.00 – 18.00
 Locatie: Pavilionul Central

Accesul este gratuit.

Despre ARIES 

Produsele și serviciile oferite de cele peste 250 firme membre ale Asociației Române pentru Industria Electronică și Software (ARIES) din toată țara pornesc de la aplicații pentru comerț, turism, finanțe și comerț electronic, soluții de gestiune a afacerii de tip ERP, soluții de gestionare a clienților de tip CRM, sisteme de control industrial, soluții pentru securizarea datelor, Web Design și multe alte soluții web și software de eficientizare a activităților firmelor din orice domeniu. ARIES organizează anual zeci de evenimente interne si externe de promovare a membrilor ARIES și a industriei de IT din România. Detalii pe ww.aries.ro.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr