INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul More »

 

RINF

Logo-Classicpng

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul principal din Bucuresti, la birourile din Paris, Londra, Bruxelles, Helsinki si Varsovia, sau direct la sediul clientului.

Imbinand consultanta tehnica si de business, arhitectura si integrarea sistemelor, noi dezvoltam si implementam solutii sigure si esentiale pentru afacerile clientilor nostri.

Serviciile noastre sunt:

Servicii IT On-Site

Pentru a ramane competitive, companiile trebuie sa construiasca o structura IT agila si adaptabila, care sa poata sustine cresterea. Pentru a reusi in acest sens, tehnologia nu este suficienta: succesul depinde de modul in care este aplicata tehnologia.

Companiile agile isi regandesc procesele de business si isi transforma operatiunile astfel incat sa se adapteze schimbarilor generate de noutatile tehnologice. Mai ales in sectoarele predisposefenomenului de digital disruption (cum ar fi comertul, sectorul bancar si cel al asigurarilor, telecom, sanatate, educatie), companiile sunt nevoite sa evolueze rapid pentru a face fata provocarilor si pentru a profita de oportunitatile care rezulta din valurile de schimbari in tehnologia digitala.

Prin serviciile noastre de IT on-site, RINF va ofera suportul necesar, prin solutii complete de IT outsourcing, consultanta si solutii de software si de hardware care se bazeaza pe o arhitectura elastica si scalabila, pentru a va ajuta sa scurtati lantul de aprovizionare si sa raspundeti la cerere nevoilor clientilor.

Pentru organizatii de success, care au nevoie de expertiza tehnica on-demand, oferim consultanti IT fie pentru suport temporar fie pentru proiecte pe termen lung, gestionam servicii IT si oferim consultanta pentru proiecte la scara larga, pentru a va sustine in atingerea termenelor limita dificile, in integrarea cu success a noilor tehnologii si in gestionarea mai eficienta a cheltuielilor de proiect.

Flexibilitatea si scalabilitatea sunt cheia succesului in ITO. La RINF, avem o abordare strategica in aceasta privinta. Vom evalua impreuna nevoile dvs. de outsourcing, vom planifica proactiv strategii de ramp-up si ramp-down si la cerere va vom asigura acces la experti cu competentele si experienta de care aveti nevoie.

 

Technical Delivery Center

Centrul nostru de livrare tehnica, TDC, imbina consultanta tehnica si de business, arhitectura si integrarea sistemelor, cel mai bun talent din piata si expertiza tehnologica.  Bazandu-ne pe cunostintele si experienta developerilor nostri pasionati, product owner-ilor si managerilor de proiect Agile, oferim un parteneriat complet pentru intregul ciclu de viata al proiectului dvs.

Centrul tehnic RINF se bazeaza pe metodologii si procese cu succes dovedite pentru a asigura transparenta, siguranta si controlul riscurilor, care ne sustin partenerii in atingerea succesului. Avem un set de modele flexibile si dinamice de engagement cu clientii, pentru a ne asigura ca modul de colaborare se potriveste perfect afacerii dvs.. Folosim cele mai noi si mai eficiente procese, precum Scaled Agile, Integral Agile, SCRUM, Rally, Continuous Integration, Continuous Delivery, SAFe.

In ultimii ani, ritmul accelerat al schimbarilor tehnologice a transformat profund mediul de afaceri. Din cauza ciclurilor tot mai rapide si a influentarii reciproce intre sectoare diferite, a devenit imposibil pentru proiectele de IT sa se bazeze pe specificatii tehnice complete si exhaustive. In schimb, noi propunem ca solutie livrarea continua pe masura ce un task devine matur: SAFe WSJF (Weighted Shortest Job First).

 

Business Process Outsourcing

RINF ofera solutii BPO care se adapteaza, se imbunatatesc si inoveaza constant, pentru a va sustine compania in a tine pasul cu tehnologii noi, cu cele mai bune practici si cu dinamica mediului de afaceri, precum si in a face fata provocarilor care tin de disponibilitatea fortei de munca, securitatea datelor si infrastructura. Ajutam companiile sa evolueze la standarde cat mai inalte printr-un mai bun control al costurilor, reducerea riscurilor si gestionarea operatiunilor de business.

Beneficiile serviciilor de BPO ale RINF:

Calitatea serviciilor: calitatea serviciilor dvs este imbunatatita datorita accesului la mai multe resurse si la un personal mai bine calificat.

Imbunatatirea productivitatii: permite managementului sa se concentreze pe functii de importanta critica pentru afacere. Externalizarea proceselor de suport catre RINF va elibereaza timpul necesar sa va dezvoltati procesele de baza pentru organizatia dvs.

Alocarea resurselor: companiile care folosesc BPO pot sa realoce in mod eficient personalul in zone de business care vor avea un impact pozitiv asupra altor proiecte, cum ar fi extinderi sau deschiderea de birouri in locatii noi.

Expertiza operationala: RINF are capacitatea de-a va oferi expertiza relevanta, la care majoritatea companiilor nu au acces, sau care ar fi dificil de dezvoltat in-house.

Reduceri de costuri: prin BPO, RINF isi ajuta clientii sa economiseasca in general 40-50% din costurile operationale. Aceste reduceri de costuri se fac prin: optimizari de procese, re-inginerie, imbunatatirea controlului asupra costurilor.

Partajarea riscurilor: unul din factorii cruciali in determinarea rezultatului unei campanii este analiza de risc. Externalizarea unor componente ale proceselor de business ajuta companiile sa mute o parte din responsabilitati catre RINF. Ca specialist, va planificam mai bine factorii de mitigare a riscurilor.

Flexibilitate: RINF BPO poate ajuta organizatia dvs sa devina mai flexibila, de exemplu prin accelerarea unor procese cheie cum sunt achizitiile, asigurandu-ne astfel ca in nici un moment stocul dvs. nu este prea mic sau prea mare.

Access la o gama mai larga de competente: RINF BPO va faciliteaza accesul la seturi de skill-uri si expertiza la care compania dvs. nu ar avea in mod normal acces. Multe companii de BPO au capabilitati si active intelectuale care pot fi generate in mai multi ani.

Satisfacerea cererilor in continua schimbare din partea clientilor: RINF BPO ofera managerilor servicii flexibile si scalabile, astfel incat cerintele clientilor acestora sa poata fi satisfacute in cel mai scurt timp, si care asigura suportul necesar companiilor pentru achizitii si asocieri in participatie.

Expertiza externa: companiile sunt scutite de grijile recrutarii si instruirii personalului.

Serviciile noastre de BPO:

Serviciu de Chat: puteti excela in relatia cu clientii dvs, oferindu-le cele mai rapide solutii, prin intermediul platformelor noastre de chat pentru asigurarea suportului in timp real.

Suport multi-lingvistic pentru utilizatori: va puteti imbunatati capacitatea de-a preveni reaparitia incidentelor prin: suport tehnic pe mai multe nivele, diagnoza la distanta, troubleshooting, urmarirea si clasificarea incidentelor.

Suport clienti: asigurati-va ca clientii dvs. beneficiaza de cea mai buna experienta prin serviciile noastre de suport B2C, relatii client si servicii de facturare si colectare.

Servicii de back-office: obtineti o mai mare productivitate si scadeti costurile asociate operatiunilor dvs de back-office prin intermediul serviciilor noastre de procesare si gestionare a documentelor.

Telemarketing, telesales si email marketing: cresteti gradul de constientizare a brandului dvs. prin: cold calling, activari noi, upselling, cross-selling, campanii de testare si programe de retentie si fidelizare, telefonice sau prin email.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr