INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul More »

 

Romania, a treia oara in misiune economica de IT in Brazilia

bits-south-america

În perioada 13-19 mai 2013, opt firme românești de software vor participa la a treia misiune economică de IT si software în Brazilia, ce este organizată în parteneriat de către Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, ARIES (Asociația Română pentru Industria Electronică și Software), având parte de finanțare de la bugetul de stat, în baza a HG 296/2007.

Click aici pentru mai multe poze

Programul misiunii economice cuprinde prima parte de întâlniri prestabilite de business matchmaking în cadrul BITS (Business IT Exhibition and Conference South America) în Porto Alegre în perioada 14-15 mai 2013. BITS este un târg organizat de CEBIT Germania, are un caracter internațional și reunește participanți și expozanți din toate țările din America de Sud.
A doua parte a misiunii economice are loc pe 17 mai 2013 și include prezentări și întâlniri cu zeci de firme braziliene de IT și software, membre ASSESPRO, cea mai importanta asociație de profil din Rio de Janeiro, parteneră ARIES, Asociatia Română pentru Industria Electronică și Software.

Click aici pentru mai multe poze

Firmele românești prezente in acest an la Misiunea Economică din Brazilia vor fi: ARXIA si HYPERTALK din Cluj, BIT Software, FLASHNET si HIPP din Brașov, BEIA CONSULT, ISOFT și QBIS din București.
Aceasta misiune economică este una dintre multele acțiuni internationale anuale organizate de ARIES (Asociația Română pentru Industria Electronică și Software) pentru firmele de software și IT membre din toată țara. Detalii pe www.aries.ro
————–

ARIES este cea mai mare și influentă organizație creată pentru industria IT&C din România, cu 4 filiale zonale: la Timișoara, Brașov, Cluj și Craiova și peste 250 de firme membre în toată țara. Considerată cea mai mare asociație de acest gen din sud-estul Europei, cu o istorie activă de 20 de ani, ARIES organizează anual evenimente de promovare a produselor și serviciilor firmelor membre pe piețele externe de pe toate continentele. Detaii pe www.aries.ro.

Apariții comunicat în presă

CATALOG MISIUNE – Click aici

WHY ROMANIA IT 

 

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr