INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul More »

 

Servicii

Activitatea ARIES se bazează pe o politică de comunicare susținută, orientată către consumator și generatoare de rezultate benefice atât pentru parteneri, cât și pentru industria IT&C din România.

Astfel, planul strategic și vizionar al comunității are ca nucleu instrumente eficiente de cercetare cantitativă și calitativă și implicare directă în viața business-ului tău, servicii care te asigură de atingerea obiectivelor:

Culegere, sistematizare și diseminare informații

Ai la îndemână informații de afaceri directe, baze de date valoroase cu persoane de contact și de interes pentru business-ul tău. De asemenea, îți oferim informații despre evenimentele europene si internationale din domeniu, acces la elemente legislative importante și te asigurăm de proprietate intelectuală. Mai mult, îți livrăm rezultate de research cantitativ (sondaje ale membrilor comunității) și studii care te vor ajuta să-ți fundamentezi afacerea.

Organizare de evenimente

Fiind membru sau partener ARIES, nu numai că te bucuri de servicii și sfaturi de calitate care să te ajute în business-ul tău, dar poti participa la multe targuri si misiuni economice globale, invitații speciale la seminarii, workshop-uri, evenimente de brokerage și conferințe internaționale care cu siguranță îți vor aduce noi oportunitati de afaceri.

Consultanță

Iar pentru că tu decizi ce este mai benefic pentru afacerea ta, ai posibilitatea de a te folosi de serviciile noastre de consultanță pentru a-ți îmbunătăți strategia de acțiune: marketing si comunicare, audit tehnologic, aquis comunitar, etică în afaceri, transfer tehnologic, proprietate intelectuală, calitate.

Marketing, Comunicare si Vanzari

Te putem ajuta sa te promovezi prin servicii de consultanta marketing si PR / Comunicare oferite de partenerii nostri: strategii de marketing si Comunicare, (re) branding, copywriting / design si tiparire pliante, brosuri, afise, bannere, webdesign si programare websites, copywriting websites, bloguri, traduceri, prezenta in social media (linkedin, facebook, slideshare, youtube etc), relatia cu presa (comunicate de presa, conferinte de presa), organizare evenimente interne si externe, inscriere in directoare de afaceri interne si internationale, generare clienti / parteneri potentiali interni si internationali etc. Totul la preturi preferentiale si prin parteneri cu experienta mare in IT. Click aici pentru detalii

Asigurarea calitatii

Prin partenerii nostri, asiguram membrilor serviciile de asigurare a calitatii CMMI (Capability Maturity Model Integration) și SCAMPI (Standard CMMI Appraisal Method for Process Improvement).

Training

Avem grijă ca tu să te lansezi și maturizezi pe piață în cel mai eficient mod.

Pentru aceasta, îți oferim traininguri de calitate despre cultura și mangementul inovării, antreprenoriat și electronică tehnologică, prin firmele partenere cu noi, la preturi preferentiale.

Advocacy

Felul în care îți comunici identitatea fundamentează, în timp, imaginea și reputația business-ului tău. Cu ARIES ai cele mai bune strategii de promovare datorită accesului la sondaje relevante, conferințe de presă, campanii de awareness.

Asistenta juridica

Când construiești și susții un business, este important să te gândești la toate detaliile.

În comunitatea ARIES ai parte nu doar de servicii prin care să-ți dezvolți procesele tehnologice, dar profiți și de asistență juridică, prin partenerii nostri, la preturi preferentiale si avand experienta in domeniul IT.

Proprietate intelectuala

Prin partenerii nostri, te putem ajuta sa-ti protejezi dreptul la proprietatea intelectuala a firmei tale.

Standardizare

ARIES a preluat inca din luna iunie ac. secretariatul pentru Comitetul Tehnic de standardizare CT 209 pentru Telecomunicatii si Schimbul de Informatii intre Sisteme. Daca activitatea companiei dumneavoastra este legata de utilizarea unor standarde din domeniul acoperit de CT 209, aveti posibilitatea de a participa in mod activ la elaborarea si implementarea acestor standarde prin desemnarea unui specialist pentru a face parte din acest comitet.

Insistam asupra acestui subiect pentru ca suntem periodic invitati de ASRO sa ne exprimam un punct de vedere asupra unor standarde in curs de elaborare de catre organismele europene ISO/CEI.

Acquis Comunitar

Dorim sa va punem la dispozitie informatii privind legislatia europeana in cateva domenii de interes pentru sectorul IT&C si Electronica.

Totodata consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa depasiti orice dificultate legata de modul de indeplinire a reglementarilor si cerintelor pietei unice europene.
Pentru informatii si asistenta ne puteti contacta oe noi sau pe consultantii nostri.

Daca doriti sa deveniti partener pentru ARIES si membrii sai, oferind produse si servicii de cea mai buna calitate si la preturi preferentiale, va rugam sa ne contactati.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr