Vitality Media SRL

Appscend is a 7 year old technology company that drives business results for Media Companies, Enterprises and On-demand services by More »

Kodify SRL

Facem aplicații pentru calculatoare, tablete și telefoane, oferim consultanță oricui are nevoie de sfaturi in domeniul IT&C, organizăm cursuri de More »

BEIA Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna martie

BEIA Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna martie, impreuna cu partenerii More »

FrontierConnect SRL

Frontier Connect was created by engineers. We are entrepreneurs, all passionate about working with top tech talent and exciting companies More »

Hipgnosis Vision SRL

Hipgnosis Vision is a global software development and information technology company providing software and hardware solutions to partners worldwide More »

Solutions Center SRL

  Solutions Center SRL este o companie fondata in 2004 care a demarat cu activitati comerciale de echipamente IT&C, solutii More »

Dream Big Corporation SRL

  Dream Big Corporation este o companie de realizare software si de web design, cu sediul in Bucuresti. A aparut More »

CHRONOS SERV INVEST CONSTRUCT SRL

  CHRONOS SERV INVEST CONSTRUCT   More »

Aria United SRL

Misiunea societatii noastre este de a oferi consultanta in management si afaceri acolo unde politicile, tehnologia, oamenii si mediul de More »

EASYIC DESIGN SRL

EasyIC was founded in 2010 with a vision to enable our partners and customers to access high quality design services More »

PixelData SRL

Aplicaţiile software pe care firma PIXELDATA le dezvoltă se adresează atât cabinetelor medicale individuale prin software-ul specializat de mici dimensiuni, More »

Maguay Computers Srl

Maguay Computers este unul dintre cei mai importanti producatori romani de sisteme informatice: notebook-uri, PC-uri, servere, storage comercializate sub marca More »

Seven Code Development Srl

7code is a software company based in Cluj-Napoca, Romania, that offers professional web development services with focus on web apps More »

ASSIST Software SRL

ASSIST Software Romania specializes in outsourcing software development projects. Based in Eastern Europe, we are operating in a challenging economy More »

Play Solutions SRL

  Play Solutions Oferim servicii de consultanta si de afaceri in domeniul tehnologiei informatiei pentru a satisface in mod optim More »

Logic Software SRL

Logic Software Srl More »

Headlight Solutions SRL

  Headlight Solutions   More »

HEADHUNTER Limited SRL

  HeadHunter Ltd   More »

JUNO Software SRL

  JUNO Software SRL   More »

SYSWIN SOLUTIONS

  SYSWIN SOLUTIONS More »

Agora Consulting SRL

  Agora Consulting Suntem o echipa de consultanti specialisti in domeniul managementului strategic. Actionam ca un „doctor al casei” in More »

TERMOELECTRIC SRL

  Inca de la infiintarea TERMOELECTRIC , in 1993 , politica noastra a fost de a produce traductoare directe de More »

Novitas 3D City SRL

  Novitas 3D City Suntem un furnizor de servicii foarte specializat în sectorul infrastructurii rutiere și feroviare. Produsul nostru, serviciul More »

FREE WIFI SYSTEM SRL

  In 2015 am lansat oficial platforma web pentru marketing direct FreeWiFi®, prin care venim in intampinarea clientilor care isi More »

NETSUN SOFTWARE

  NETSUN SOFTWARE SRL   More »

Optima Group

  Optima Group este o companie tanara, care beneficiaza de suport din partea persoanelor cu experienta in elaborarea proiectelor IT. More »

SMART ID Dynamics S.A.

  SMART ID este un integrator de sisteme care au la baza aplicatii de colectare a datelor cu ajutorul tehnologiei More »

Simcontrol Solutions S.R.L.

  Simcontrol Solutions S.R.L. este furnizor de echipamente electrice, componente pentru automatizări și servicii în domeniul automatizărilor industriale.   More »

One-IT

One-IT . Mai mult decât un expert , un prieten! More »

Trofin & Asociatii

  Trofin & Asociatii   More »

CONNATIX NATIVE EXCHANGE ROMANIA SRL

  With first-to-market video capabilities, Connatix sits at the forefront of content innovation and is building a new generation of More »

AXON Soft SRL

  Axon Soft   More »

TEC Software Solutions

  Tec Software Solutions offer solutions and we help you grow your ideas   More »

TAZ IT SERVICES SRL

  TAZ IT SERVICES SRL oferim gama completa de servicii IT   More »

SHE Information Technology SRL

  SHE Information Technology We shape the future of IT.   More »

CO INVEST BROKER DE ASIGURARE SRL

  CO INVEST BROKER DE ASIGURARE intermediaza toate tipurile de asigurari precum si asigurarile de sanatate private prin pachete de More »

Web Efficient

O echipă cu amplă experiență în domeniul digital și 100% dedicată succesului afacerii tale. Suntem tineri, dinamici, ambițioși și foarte More »

ARTLOG SOFTWARE ZONE SRL-D

Noi suntem Logiq Design, o companie de web design, cu peste 5 ani de experiență, cu o vastă experiență în More »

High-Tech Systems & Software

Partenerul tau IT&C de incredere  Solutiile si serviciile HTSS  integreaza standarde inalte de infrastructura si de business, asigura securitatea si More »

Avangarde Software Solution

  The founders of Avangarde-Software created the company as a boutique agency specialized in the design and development of Augmented More »

Dual IT Software SRL

  SOFTWARE OUTSOURCING Dual IT We are professional software solutions providers, with an enthusiastic and experienced team, prepared to establish More »

Crafting Software Innovation SRL

  Mastery in the digital era We craft beautiful software   More »

INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. More »

Blugento SRL

  Blugento Platformă ecommerce integrată cu peste 100+ soluții   More »

INCDIE ICPE-CA

INCDIE ICPE-CA promovează şi întreprinde cercetare aplicativă în context naţional şi internaţional în domeniul ingineriei electrice pentru folosul societarilor comerciale, More »

HONEYWELL LIFE SAFETY ROMANIA (Novar Electric Romania)

Honeywell Life Safety Romania, infiintata in Lugoj in 1993, face parte din familia Honeywell International Inc. si activeaza in domeniul More »

Universitatea Politehnică din Bucureşti – Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei

Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei pregăteşte ingineri în două domenii: – Inginerie Electronică, Telecomunicaţii și Tehnologii Informaționale – More »

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”

Înfiinţată în anul 1990, în cei 26 de ani, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a devenit o cetate More »

Universitatea Politehnică din Bucureşti – Facultatea de Automatică şi Calculatoare

Înfiinţată in 1967, Facultatea de Automatică şi Calculatoare are ca misiune realizarea unui mediu fertil pentru educaţie, cercetare şi inovare, More »

Centrul de Cercetare Avansatã, Proiectare şi Tehnologie Reşiţa

CARDT este o unitate academica de cercetare care functioneaza in cadrul Facultatii de Inginerie din Universitatea “EFTIMIE MURGU” Resita. Misiunea More »

Primaria Cluj-Napoca

Primaria Cluj-Napoca   More »

Universitatea Babeş-Bolyai

În anul 1959 are loc procesul de unificare al Universităţii româneşti din Cluj cu Universitatea maghiară. Noua instituţie va purta More »

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca – iTEC

Centrul de Cercetare si Dezvoltare pentru Tehnologia Informației in Electronică   More »

Universitatea de Nord din Baia Mare

Universitatea de Nord din Baia Mare este o universitate de stat, multidisciplinară, în continuă dezvoltare, pregătind, prin cele patru facultăţi More »

Universitatea „1 Decembrie 1918″

Instituţie de învăţământ superior şi cercetare cu caracter public, de stat, Universitatea „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia traversează o More »

Universitatea din Pitesti

Prima şcoală de învăţământ superior din Piteşti a luat fiinţă în anul 1962 şi s-a numit „Institutul Pedagogic de 3 More »

Universitatea din Craiova

O universitate cu tradiție și performanță Universitatea din Craiova este înfiinţată prin Legea 138/25 aprilie 1947. Universitatea din Craiova este More »

Universitatea Danubius

Universitatea „Danubius” este o institutie de invatamant superior non-profit, persoana juridica de drept privat si de utilitate publica, parte a More »

Universitatea Spiru Haret

La 19 ianuarie 1991, din inițiativa prof. univ. dr. Aurelian Gh. Bondrea, ia ființă, în București, FUNDAȚIA ROMÂNIA DE MÂINE More »

Centrul de Electronica Tehnologica si Tehnici de Interconectare

CETTI este dezvoltat in cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti, si este destinat activitatilor de concepere si realizare a modulelor electronice. More »

Autosoft

Autosoft SRL este specializata in soft economic si de gestiune. In paleta larga de programe, avem programe de contabilitate in More »

Asociaţia FORUM IT

Obiectiv: Persoană juridică română de drept privat, autonomă, neguvernamentală şi apolitică, Asociaţia FORUM IT a luat fiinţă în scopul de More »

Asociatia Vanguard Technology

La Vanguard Technology suntem o echipa de ingineri si voluntari pasionati, lucrand impreuna la unele dintre cele mai complexe (si More »

Academia de Studii Economice

Academia de Studii Economice   More »

YUKA MOBILI

Cu o experienta de peste 17 ani pe piata romaneasca, YUKA MOBILI iti pune la dispozitie o selectie de piese More »

Yonder

Yonder   More »

Visual Fan

Visual Fan   More »

Visma Software

VISMA ocupă o poziție de lider în Europa, pe piața furnizorilor de software pentru automatizarea și gestionarea proceselor în întreaga More »

VONREP

SC VONREP SRL activeaza in domeniul automatizarilor rezidentiale si industriale inca din 1994. In tot acest timp am acumulat experienta More »

Veda Consulting

Veda Consulting   More »

Transart

TRANSART este o companie cu tradiție în dezvoltarea de aplicații software pentru mediul de afaceri și #1 în Romania pe More »

Trakosoft Solutions

Trakosoft Solutions este o companie specializată în dezvoltarea de software la comandă. Fie ca este un website, o aplicație de More »

Tremend Software Consulting

Tremend Software Consulting este un furnizor specializat de soluții software și servicii de consultanță. Despre noi: 10+ ani experiență în More »

Systronics

Systronics   More »

Softvision

Softvision   More »

Soft Tech Plus

Soft Tech Plus este o companie privată din Cluj-Napoca, România, înființată din convingerea noastră că putem face mai mult decât More »

Sistem SRL

Sistem SRL   More »

Softelligence

Softelligence   More »

Simartis Telecom

Simartis Telecom   More »

Synchro

Compania SYNCHRO SRL a fost infiintata in anul 1996 si s-a specializat inca de la inceput pe comercializarea echipamentelor destinate More »

Realmedia Network

Principalul proiect al Realmedia Network este site-ul www.imobiliare.ro, cel mai mare portal de imobiliare din .ro In 18 ani am More »

RapidSolution Software SRL

RapidSolution Software   More »

Recognos

Recognos   More »

RO et CO International

RO ET CO INTERNATIONAL S.A. din Oradea, judetul Bihor activeaza pe piata tehnologiei informatiei din anul 1993 si pune la More »

Real Estate Business Solutions

Real Estate Business Solutions   More »

Rail Soft

Încă de la început, ne-am dorit ca RailSoft să ofere nu doar servicii, ci şi soluţii inovatoare care să modernizeze More »

RoSoftwareHouse

Înființată în anul 2002, RoSoftwareHouse este specializată în dezvoltarea și implementarea de software dedicat, logistică și soluții de siguranță. RoSoftwareHouse More »

Ropardo

Ropardo SRL   More »

Radcom

RADCOM   More »

Q-bis Consult

Dezvoltăm aplicații ‘software’ din 2003 Suntem o echipă specializată în consultanță, dezvoltare și implementare de aplicații pentru baze de date More »

PICONET

PICONET este liderul pieţei de plată a parcarii prin SMS din Romania, cu aproape 8 milioane SMS-uri procesate. Sistemul TPark® More »

Polysoft

Suntem o firma de software romano – norvegiana din Cluj-Napoca, prezenta pe piata IT atat din Romania, cat si pe More »

Pitechapps

PitechPlus   More »

Pahotech Solutions

Pahotech ajută companiile din orice domeniu să inoveze, să se adaptaze într-un mod continuu şi constant la mediul schimbător al More »

OPTIMYZE CONSULTING

OPTIMYZE CONSULTING   More »

ONE Software

In cei 7 ani de activitate, ONE a lucrat cu peste 50 de clienți în toată țara, a dezvoltat o More »

Octavic PTS

Octavic PTS   More »

Nexus Electronics SRL

Nexus Electronics   Inca din 2006, de cand am intrat pe piata, obiectivul nostru este sa dezvoltam solutii software performante More »

MagnaSCI

MagnaSCI   More »

M&M Medianet (Qualtech)

Despre Medianet Ne asigurăm că tot ceea ce întreprindem în munca noastră se realizează în conformitate cu strategiile pe care More »

msg systems România

Compania IT msg systems România, parte a concernului german msg systems AG, înfiinţată la Cluj-Napoca, în octombrie 2008, numără în More »

LTHD Corporation

LTHD Corporation   More »

Life Is Hard

Life Is Hard   More »

Light Soft Srl

Laitek Medical Software   More »

Lacan Technologies RO

Lacan Technologies RO   More »

JVM Tehnologic

JVM Tehnologic™   More »

Infobest Romania

Infobest Romania   More »

Indeco Soft

Indeco Soft este un important dezvoltator și implementator de soluții eGovernment, eBusiness și Content Management din România. Experiența de peste More »

RebelDot

We’re driven to help our clients get the most value for their investment in technology. We work as a full More »

INAS

Prezentă pe piața de profil din România încă din anul 1991, INAS S.A. este astăzi unul dintre principalii furnizori de More »

iNES Group

iNES Group este cea mai mare firma independenta de telecomunicatii din Bucuresti si unul dintre primii ISP (Internet Service Provider) More »

INDAS Soft

Compania INDAS Soft a fost infiintata in anul 2003 ca urmare a separarii diviziei de inginerie a companiei INDAS Tech, More »

IMT

IMT – Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Microtehnologie   More »

arrow human development

arrow human development   More »

Happy Day Studios

Considerati Happy Day Studios departamentul dumneavoastra intern de IT, strategie web si mobile, responsabil pentru transformarea visurilor si viziunilor in More »

HyperMedia

HyperMedia   More »

HOLISUN

Infiintata in 2001, HOLISUN a aparut pe piata romaneasca ca raspuns la cererea constanta a produselor software de inalta calitate. More »

AnyMedia

AnyMedia este agentie de publicitate specializata in marketing digital si mobil. Agentia a luat in 2009 iar activitatea s-a dezvoltat More »

Ascent Soft

Ascent Soft a fost infiintata in anul 2000. Initiatorii companiei au fost doi tineri studenti la Stiinte Economice ce au More »

HEITEC

HEITEC   More »

Global E Business Solutions

Global E Business Solutions   More »

Arxia

Arxia   More »

C.I.M. Brinel

Furnizor de servicii de instruire și certificare cu o tradiție de peste 20 de ani, compania noastră, parte a grupului More »

Gnome Design

Gnome Design SRL oferă servicii IT pentru companiile și instituțiile din Europa de Vest și România. Principiile companiei, dincolo de More »

Art Dynasty

Art Dynasty More »

Axes Software

Fondata in anul 2005, Axes Software este cea mai veche companie romaneasca specializata in oferirea de solutii software si hardware More »

AUTONOMUS GRUP

Înfiinţată în 2003, SC AUTONOMUS GRUP SRL  a devenit o societate comercială modernă, dinamică, cu capital integral privat şi a More »

ETA2U

ETA2U – Cine suntem. Date esențiale Suntem principalul integrator de sisteme şi soluţii IT complexe din vestul României, furnizor de More »

ESO Electronic

Automobile, petrol, minerit, tehnologie LED, industrie aerospaţială şi medicală. Acestea sunt unele domenii industriale pentru care noi oferim asamblare electronică. More »

Advanced Technology Systems

Compania Advanced Technology Systems a fost înfiintață în anul 1992, cu capital integral romanesc și are sediul în orașul Târgoviște. More »

CustomSoft

Prezenta pe piata de software inca din 2006, CustomSoft s-a remarcat pe doua directii de business: e-commerce si software personalizat More »

AttoSOFT

AttoSOFT SRL realizeaza solutii software ERP, programe de contabilitate, gestiune, facturare, salarii, financiar-contabile, CRM, program salarizare invatamant, program salarizare bugetari, More »

EMS-ELECTRA

EMS-ELECTRA este o companie romano-germana cu capital privat si a fost fondata in 2008, in cadrul Grupului de firme ELECTRA. More »

ASTI Automation

ASTI Automation este o companie fondată în anul 2002, fiind membră a grupului de firme ASTI. De la înființarea primei More »

Școala Informală de IT

Școala Informală de IT își desfășoară activitatea în șase mari orașe cu potențial de dezvoltare pe piața IT&C, respectiv: București, More »

Expert Multiservices

Expert Multiservices – Expert Tours   More »

Dapredi Soft Systems

Dapredi Soft Systems   More »

Donau Services

Integrate to grow Am început activitatea sub sigla Donau în anul 2004. Cu pasiune și entuziasm, am dezvoltat soluții pentru More »

CoRES

CoRES © —Design si productie de elemente de semnalistica Inca de la infiintarea sa in anul 1990, CoRES® a avut More »

Cobalt Sign

Cobalt Sign   More »

CoreBuild

CoreBuild   More »

Control Data Systems

Control Data Systems SRL   More »

ComKnow

ComKnow   More »

Cronus eBusiness

Cronus eBusiness este o companie tanara si dinamica, care pretuieste si respecta angajamentele luate, receptiva si flexibila pentru a face More »

Concept Electronics

Concept Electronics este o firmă privată cu acţionariat 100% românesc, fondată în 1990 sub numele de Aris Electronic, care şi-a More »

BeeNear

Incepand din anul 2004 oferim servicii in domeniul IT&C pe piata europeana, cu referire in special la cea italiana. Din More »

Boitor Socolan

BAM Prototypes   More »

BRUSCH SERVICES

BRUSCH SERVICES este o companie de software cu experiență îndelungată în oferirea de servicii software, proiecte IT, precum si servicii More »

BITSoftware

Cu peste 23 ani de experienţă, BITSoftware dezvoltă şi implementează soluţii ERP, CRM, WMS şi Business Intelligence (BI) care ajută companiile More »

Fida Solutions SRL

  Fida Solutions Mai mult decat un parteneriat Servicii integrate de management, dezvoltare, testare, implementare si training   More »

Roweb

We are a software development company tailored to meet any business needs, both for corporate clients and for those in More »

QUEST GLOBAL ENGINEERING SERVICES SRL

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software More »

Evercoder Software Srl

Evercoder Software More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească de servicii software, cu sediul în Cluj-Napoca. Cu un număr de peste 700 More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers More »

Ikon Soft

IkonSoft este un furnizor de servicii de dezvoltare de software personalizat cu sediul in Cluj-Napoca, România. Infiintata în anul 2002 More »

Starbyte

Starbyte este o companie cu o bogata experienta in dezvoltarea de aplicatii software pentru domeniul financiar-bancar, asigurari sau risk management. More »

GreenSoft SRL

Founded in 2002, GreenSoft is a software service provider capable of incorporating innovation and technology from artificial intelligence with the More »

Romanian Software

Romanian Software este unul dintre leaderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane.Solutia noastra, www.colorful.hr, este o solutie inovatoare More »

VEGRA INFO

  Firma Vegra Info Ltd. a început în 1994 ca un furnizor de servicii profesionale în domenii cum ar fi More »

PRODINF Software

PRODINF Software a dezvoltat in cei peste 25 de ani de experienta un sistem unic, integrat, web-based, EMSYS – Enterprise More »

Safetech Innovations

  SAFETECH INNOVATIONS are ca obiect principal activitati din domeniul  Securitatii Informatiei si Tehnologia Informatiei – specializata in furnizarea de servicii More »

System Innovation Romania

implementare ERP SAP Business One (ERP pentru companii mici si filiale ale unor companii internationale, dezvoltat de liderul mondial in More »

PROFIDATA DEVELOPMENT

Software financiar si bancar - plăți interne și externe (SWIFT), contabilitatea fondurilor de investiții, procesare de ordine privind titluri de More »

Christian Gavrila S.R.L.

CRIsoft (S.C. Christian Gavrila S.R.L.) are ca obiect de activitate exclusiv productia de solutii software – sisteme integrate care permit More »

Codespring

servicii de dezvoltare software si outsourcing (offshore/near shore), pe piata globala; solutii personalizate si add-on acoperind intreg ciclul de viata More »

Art Program

Servicii de dezvoltare software nearshore/on-site, aplicatii la cerere, solutii personalizate (custom software development), aplicatii Internet, Intranet, client-server. More »

Pentalog

Companie de software si servicii informatice, jucator global in sectorul IT si lider pe piata din Romania. Cu un efectiv More »

Brinel

BRINEL si-a inceput activitatea in anul 1991, in Cluj-Napoca, fiind in prezent unul din principalii furnizori romani de solutii informatice More »

BEIA

centrale telefonice, retele de centrale telefonice, retele de comunicatii voce-date, solutii de comunicatii avansate  More »

FEPER

productie in domeniul confectiilor metalice fine, prelucrarea tablei prin operatiile de perforare, indoire, ambutisare, slefuire, sertizare, sudura si vopsire. More »

Greensoft

Dezvoltare Web,  ERP, CRM, Web ERP, Web POS, Fleet management, AVLS, HR, Abonamente, Fidelitate, eCommerce, medical, HIS, Business Intelligence More »

IPA CIFATT Craiova

proiectarea, realizarea și implementarea sistemelor complexe de automatizare, SCADA și servicii software, IT ca “sisteme la cheie”;  servicii pentru IMM-uri More »

C Soft

Servicii de dezvoltare software offshore/nearshore software outsourcing, custom software development, aplicatii Internet, Intranet, client-server pentru Windows, Unix More »

EXE Software

Analiza de business, business inteligence, dezvoltare si reproiectare de aplicatii, aplicatii pentru dispozitive mobile, mententanta si suportul aplicatiilor si testare More »

AROBS Transilvania Software

localizare si monitorizare a flotei auto prin GPS/GPRS, automatizarea fortei de vanzari (SFA) pe terminale mobile, dezvoltare solutii software complete, More »

AMBO Consulting

aplicații software la cerere în regim nearshore: aplicații web, sisteme, portaluri, aplicații/sisteme desktop, sisteme distribuite More »

 

Consultanta juridica

Am incheiat un parteneriat cu SOCIETATEA PROFESIONALA  DE AVOCATI DUMITRESCU SI DINU, cu preturi preferentiale pentru membrii ARIES.

Societatea Profesionala cu Raspundere Limitata DUMITRESCU SI DINU functioneaza conform prevederilor Legii nr. 51/1995 privind exercitarea profesiei de avocat, astfel cum a fost modificata si completata si ale Statutului profesiei de avocat.

Societatea Profesionala cu Raspundere Limitata DUMITRESCU SI DINU este constituita prin Decizia Baroului Bucuresti nr. 2869/2005 de catre avocatii asociati Dinu Catalin Ionut si Dumitrescu Alexandru Florin.

Sediul profesional este in Bucuresti, sector 3, Splaiul Unirii nr. 41, bloc M 13, scara A, ap. 2.

Societatea Profesionala cu Raspundere Limitata DUMITRESCU SI DINU este o societate de avocati moderna, adaptata la evolutia continua a legislatiei si a sectorului economic din Romania.

Activitatea sa este desfasurata in conformitate cu principiul legalitatii precum si in concordanta cu principiile deontologice consfintite de legislatia in materie, amintind astfel principiile libertatii si independentei profesiei, secretului profesional, demnitatii si onoarei profesiei.

In contextul social si economic actual si prin prisma recentei intrari a Romaniei in Uniunea Europeana, dinamica reglementarilor  si modificarilor legislative din Romania genereaza probleme chiar si unor institutii de anvergura din aparatul administrativ public.

Erorile intervenite in procesul decizional al ordonatorilor de credite coroborat cu interpretari eronate ori incomplete privind prevederile legale ale departamentelor de specialitate, conduc deseori la situatii conflictuale intre institutiile publice  si companiile private, in diverse domenii.

Pornind de la premisele enuntate, principala componenta a politicii profesionale o reprezinta specializarea avocatilor, in diverse forme de perfectionare a pregatirii profesionale, precum si studiul cazuisticii si a determinarii fenomenelor juridice, spre intelegerea unei corecte aplicari a institutiilor de drept.

Avocatii parteneri asigura o legatura profesionala permanenta cu clientii, dar si cu potentialii clienti aflati in perioada decizionala cu privire la antamarea unei colaborari de durata medie si lunga cu entitati juridice de specialitate.

In desfasurarea activitatilor specifice profesiei, in raport de principiile enuntate, S.P.R.L. DUMITRESCU SI DINU desfasoara cu precadere urmatoarele activitati, astfel cum ele decurg din prevederile legii nr. 51/1995 republicata, ulterior modificata si completata:

 • asistarea si reprezentarea persoanelor fizice si juridice in fata instantelor si autoritatilor judecatoresti si a altor organe de jurisdictie, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor si institutiilor publice, precum si in fata altor persoane fizice si juridice care au obligatia sa permita si sa asigure avocatului desfasurarea nestingherita a activitatii sale in conditiile legii;

 • acordarea de consultatii  si redactarea de cereri cu caracter juridic;

 • asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor judecatoresti, a organelor de urmarire penala, a autoritatilor cu atributii jurisdictionale, a notarilor publici si a executorilor judecatoresti,  a organelor administratiei publice si a institutiilor precum si a altor persoane juridice, in conditiile legii;

 • redactarea de acte juridice;

 • apararea si reprezentarea cu mijloace juridice specifice a drepturilor si intereselor legitime ale persoanelor fizice si juridice in raporturile acestora cu autoritatile publice, cu institutiile si cu orice persoana romana sau straina;

 • activitati de mediere

 

Dinamica evolutiei legislatiei in materie civila in general precum si in materia contenciosului administrativ si a achizitiilor publice, in special coroborate cu problematica expusa de client, au dus la o orientare a cazuisticii abordate de  S.P.R.L. DUMITRESCU SI DINU preponderant spre aceste domenii.

Astfel, S.P.R.L. DUMITRESCU SI DINU ofera un spectru larg de servicii de specialitate in materia contenciosului administrativ si a achizitiilor publice.

Echipa de consultanti S.P.R.L. DUMITRESCU SI DINU are experienta si competenta necesara sa realizeze activitate de consultanta pe intreg parcursul derularii unei proceduri de achizitie publica, realizand urmatoarele obiective:

 • efectuarea de analize corecte si detaliate privind intocmirea documentatiei aferente procedurii de achizitie publica;

 • acordarea de asistenta tehnica pe intreaga perioada de desfasurare a procesului de achizitie publica;

 • efectuarea de analize corecte si detaliate privind incheierea contractelor de achizitie publica;
 • efectuarea unei diagnoze a situatiei,  formularea de concluzii, elaborare de strategii si planuri de actiune;
 • aprecierea oportunitatii promovarii procedurilor judiciare privind actele desfasurate in cadrul procesului de achizitie publica;
 • promovarea procedurilor judiciare  in cazurile in care se va aprecia oportun;
 • apararea si reprezentarea in fata organelor judiciare in cazul demararii procedurilor.

 

In materia dreptului civil, care in prezent, urmare intrarii in vigoare a noului Cod civil, priveste inclusiv problematica cunoscuta anterior ca materie comerciala, S.P.R.L. DUMITRESCU SI DINU realizeaza consultanta si asistenta juridica privind:

 • redactarea si verificarea continutului si legalitatii contractelor civile, acordand o atentie deosebita eficientizarii clauzelor specifice de raspundere contractuala, impreviziune, adaptare si clauzelor penale;

 • redactarea si verificarea continutului si legalitatii contractelor precum si a celorlalte raporturi juridice ce au ca subiecte profesionistii si intreprinderile, in intelesul noului Cod civil (raporturile juridice intre fostii comercianti);

 • executarea prestatiilor contractuale intre clienti si co-contractantii acestora, in special a contractelor cu executare succesiva, data fiind concurenta incidentei prevederilor legale, atat din vechea reglementare civila si comerciala cat si din noul Cod civil; include in aceasta activitate procedurile privind rezolutiunea, rewzilierea ori denuntarea unuilaterala a contractelor, cand se iveste vreo imprejurare prevazuta de lege;

 • efectuarea procedurilor prealabile de conciliere directa in raporturile juridice intre profesionisti precum si a medierii, in scopul solutionarii litigiilor ce se prefigureaza  si al preintampinarii promovarii actiunilor judiciare;

 • formularea de actiuni judiciare in fata instantelor de judecata statale sau a tribunalelor arbitrale; redactarea de acte procedural (cereri de chemare in judecata, intampinari, cereri reconventionale, raspunsuri la intampinare);

 • pregatirea si administrarea probatoriilor in cadrul proceselor demarcate in fata instantelor de judecata statale ori voluntare;

 • executarea crentelor, prin procedura notificarii ori a demararii executarii silite, conform legislatiei in vigoare; includem in aceasta categorie de activitati si cerererile judiciare avand ca obiect declansarea procedurii insolventei, conform legii 85/1996, modificata si completata;

 • verificarea regulmentelor interne si a contractelor individuale de munca incheiate de entitatile juridice carora le axcordam asistenta juridica;

 • reprezentare judiciara in litigiile de munca;

 • efectuarea inregistrarilor, notarilor si radierilor in sistemul de carte funciara, a inregistrarilor prevazute de lege in registrele publice obligatorii (Arhiva Electronica de Garantii Mobiliare, Registrul Comertului etc) in acord cu modificarile intervenite in privinta publicitatii actelor si faptelor juridice;

 • incheierea conventiilor matrimoniale si inregistrarea acestora, conform legii;

 • orice alte aspecte de natura juridica,la solicuitarea expreza a clientilor.

Experienta si rezultatele obtinute de-a lungul timpului in desfasurarea activitatii specifice in raport de legislatia in materie, societatea este indreptatita sa considere ca poate oferi o prestatie profesionala de inalta tinuta dar, in acelasi timp, poate garanta si eficientizarea parteneriatului avocat – client.

Aceasta afirmatie poate fi sustinuta si prin recomandarile reprezentantilor unor companii reprezentative pe piata economica.

 

S.P.R.L. DUMITRESCU SI DINU

http://www.dumitrescusidinu.ro/domenii-de-practica.html