INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul More »

 

SIVECO premiata la Smart Learning Awards Dubai

SIVECO20-logo_Comunicate_ProjectProgress

Specialistii romani de la SIVECO au fost premiati la Smart Learning Awards, ceremonia care a celebrat incheierea primei etape a programului national de modernizare a sistemului educational emiratez 

 

Orasul Dubai a gazduit ceremonia de premiere a partenerilor si participantilor implicati in programul national destinat modernizarii sistemului educational din Emiratele Arabe Unite. SIVECO Romania, in calitate de partener strategic al programului, a fost premiata de Ministrul Educatiei si directorul general al programului pentru rezultatele obtinute pana in prezent in cadrul programului. 

La eveniment au participat peste 500 de invitati de marca, printre care Ministrul Educatiei, Humaid Mohammed Obaid Al Quattami, directorul general al programului, Mohammed Gheyath, oficialitati din guvern, reprezentanti ai mediului educational din Emirate, reprezentanti ai SIVECO Romania si ai celorlalti parteneri ai programului, Intel, Samsung, HP si Microsoft. 

Ceremonia a marcat finalizarea cu succes a primei faze a programului care a implinit un an de la implementare. Scopul ceremoniei a fost de a recunoaste contributia tuturor participantilor care au sustinut acest program de modernizare a sistemului educational din Emirate, de la parteneri, scoli, comitete executive pana la beneficiarii directi ai programului, profesori si elevi. 

Programul reprezinta o initiativa a seicului Mohammed Bin Rashid Al Maktoum care incurajeaza reforma in domeniul educatiei in Emiratele Arabe Unite, in contextul in care din ce in ce mai multe tari recunosc importanta educatiei si impactul acesteia asupra economiei. 

Programul care marcheaza trecerea de la invatamantul traditional la invatamantul modern bazat de noile tehnologii menite sa faciliteze procesul de invatare, s-a bucurat inca de la demarare de o extraordinara apreciere si sustinere din partea profesorilor si elevilor. Scopul programului este de a sustine elevii in dezvoltarea noilor abilitati necesare pentru a fata provocarilor societatii moderne. 

In cadrul ceremoniei, Ministrul Educatiei a afirmat ca acest program reprezinta o initiativa extraordinara pentru transformarea sistemului educational din Emirate si a apreciat importanta si impactul rolului pe care fiecare partener l-a avut in reusita programului. 

Solutiile eLearning SIVECO Romania au fost implementate cu succes pana in prezent in scolile emirateze si constau in dezvoltarea si implementarea de resurse educationale interactive pentru matematica, stiinte, limba araba, limba engleza si studii emirateze, reunite in cea mai extinsa biblioteca de continut digital educational in limba araba din lume. 

„Aceasta extraordinara recunoastere din partea oficialitatilor emirateze confirma valoarea aportului adus de SIVECO procesului de modernizare a sistemului educational emiratez. Suntem mandri ca avem sansa sa lucram intr-un proiect asa de ambitios si vizionar”, a declarat Alexandru Cosbuc, Vicepresedinte Adjunct Vanzari Internationale, SIVECO Romania. 

SIVECO Romania este o prezenta permanenta in zona Golfului, implementand cu succes proiecte nationale de modernizare a sistemului educational in Emiratele Arabe Unite, Oman si Kuweit, precum si in tari din Europa, Nordul Africii si regiunea CIS. 

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul dintre liderii regionali de succes in domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment și eBusiness din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente. 

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.000 de angajati. 

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare. 

Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante. 

De-a lungul celor 22 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 180 de premii interne si internationale. 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr