INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul More »

 

SIVECO Romania incepe anul cu Ruban d’Honneur

Logo_SIVECO

In cadrul competitiei European Business Awards, compania a fost recompensata cu trofeul Ruban d’Honneur si titlul de Campion National 

Incepem anul cu vesti bune! SIVECO, liderul caselor romanesti de software, primeste pentru a patra oara titlul Ruban d’Honneur, decernat de juriul prestigioasei competitii European Business Awards. Aceasta recunoaste si promoveaza excelenta, cele mai bune practici, inovatia si etica in comunitatea de afaceri, acordand premii personalitatilor si organizatiilor care au obtinut rezultate de exceptie. 

In cadrul aceleiasi competitii, SIVECO Romania a primit, pentru al cincilea an consecutiv, si titlul de Campion Public National. Acesta este desemnat, pentru fiecare tara, pe baza votului public online. In acelasi mod va fi desemnat si Campionul European, respectiv compania care va obtine cel mai mare numar de voturi in cadrul campaniei online desfasurate in perioada 14 ianuarie – 25 martie 2014. 

Cei mai buni in Europa

Pe baza evaluarii juriului competitiei, format din lideri de afaceri, reputati academicieni si antreprenori de succes, SIVECO Romania se situeaza in topul celor mai performante si inovatoare 100 companii europene, recunoasterea performantelor companiei fiind recompensata cu titlul Ruban d’Honneur, la categoria The Infosys Business of the Year Award. 

SIVECO a mai primit acest titlu in 2009, pentru activitatea de responsabilitate sociala, in 2011 pentru succesul in afaceri, inovare si etica, si in 2012, pentru performantele obtinute in exportul de produse si servicii software. 

Adrian Tripp, CEO al European Business Awards, declara: “Va felicit pentru ca ati intrat – din nou – in elita celor 100 de detinatori ai trofeului Ruban d’Honneur si ati devenit unul dintre cei doar 30 de Campioni Publici Nationali. Reprezentati, oficial, unul dintre cele mai dinamice si interesante organizatii din Europa, confirmand in mod activ principiile de baza ale European Business Awards: succes, inovare si etica. Este un privilegiu si o onoare deosebita pentru o companie sa obtina acest statut.” 

Campionii publicului

Titlul de Campion Public National reprezinta o distinctie importanta in mediul de afaceri european, votul publicului oferind companiilor un mod de a-si evidentia realizarile in fata unei audiente extrem de largi, pe intregul continent. 

Votul public online pentru Campionul European este o etapa introdusa in 2013 de organizatori pentru a aduce un plus de popularitate si interactivitate concursului. 

Filmul de prezentare SIVECO poate fi vizionat si votat la http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/romania/8294

El contine o succinta trecere in revista a celor mai importante etape din viata companiei, in 2013, un „an de glorie” pentru echipa SIVECO datorita celor peste 20 de premii nationale si internationale obtinute. 

“Multumim celor care ne-au votat deja, in faza nationala, desemnandu-ne numarul 1 in Topul European Business Awards. Suntem extrem de bucurosi ca ne-am calificat in cea de-a doua etapa si este o mare mandrie pentru noi sa concuram alaturi de cele mai importante companii europene. Facem astfel cunoscuta valoarea exceptionala a specialistilor romani, capabili sa concureze la cel mai inalt nivel in competitii de varf, internationale. Ii incurajam pe toti cei care cunosc activitatea echipei noastre sa se exprime si in aceasta noua etapa a competitiei, oferindu-ne votul lor pentru titlul de Campion Public European”, a declarat Doina Binig, Vicepresedinte Strategie si Chief Operating Officer al SIVECO Romania. 

Gala European Business Awards in care sunt decernate trofeele competitiei se desfasoara la Atena, in luna mai 2014. 

2013 – „anul gloriei” pentru SIVECO

2013 a fost anul in care echipa SIVECO a primit un numar record de distinctii in competitii nationale si internationale majore. Printre cele mai importante succese, mentionam:

  • In Sri Lanka, proiectul “Continut educational pentru copii cu nevoi speciale” a fost recompensat cu cea mai inalta distinctie acordata la nivel mondial unui proiect IT: World Summit Award Winner. Este o performanta exceptionala, SIVECO fiind singura companie din Romania care castiga aceasta medalie de doua ori.
  • La Dubrovnik, in Croatia, reprezentantul SIVECO a urcat de doua ori pe scena galei International Project Management Association (IPMA), pentru a primi medalia de aur (proiectul eLearning “Proces educational optimizat in viziunea competentelor societatii cunoasterii“, implementat de Ministerul Educatiei Nationale, prin UMPFE, in parteneriat cu SIVECO si Universitatea Nationala de Aparare “Carol I”) si medalia de bronz (proiectul “Dezvoltarea de continut educational multimedia interactiv pentru sistemul educational din Kazahstan“). Podiumul a apartinut in exclusivitate Romaniei (si SIVECO) in conditiile in care medalia de argint nu s-a acordat. “Proiectele voastre schimba mentalitati”, a declarat unul dintre membrii juriului competitiei, apreciind faptul ca este pentru prima oara in istoria premiilor oferite de aceasta prestigioasa organizatie mondiala cand singurele proiecte finaliste la o categorie sunt din domeniul educatiei.
  • La Londra, in cadrul European IT & Software Excellence Awards 2013, SIVECO a stabilit un record al competitiei fiind triplu castigator pentru: Sistemul IT implementat la Agentia de Plati, Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), pentru Proiectul informatic dezvoltat pentru Banca Nationala a Moldovei si pentru Sistemul informatic integrat SIVECO Applications, implementat la ACET Suceava.
  • La Los Angeles, in cadrul Best in Biz Awards EMEA 2013, competitie de business jurizata de prestigiosi membri ai presei si analisti de business din toata Europa, SIVECO a primit medalia de bronz pentru sistemul integrat de gestiune a resurselor intreprinderii SIVECO Applications 2020, la categoria “Enterprise Product of the Year”. 

De-a lungul existentei sale, SIVECO a primit peste 180 de premii naționale si internationale. 

Despre European Business Awards

European Business Awards recunoaste si promoveaza excelenta, persoane si organizatii care au obtinut rezultate de exceptie, cele mai bune practici si inovatia si etica in comunitatea de afaceri europeana. 

Competitia urmareste trei scopuri distincte: genereaza exemple de urmat pentru comunitatea de afaceri europeana; creeaza notorietate si sustine personalitatile si organizatiile de succes; propune studii de caz si modalitati de dobandire a expertizei, impartasite de organizatii cu performante exceptionale. 

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din liderii regionali de succes in domeniul eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment si eBusiness din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente. 

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.000 de angajati. Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare. 

Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante. 

De-a lungul celor 22 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 180 de premii interne si internationale. 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr