Web Efficient

O echipă cu amplă experiență în domeniul digital și 100% dedicată succesului afacerii tale. Suntem tineri, dinamici, ambițioși și foarte bine pregătiți în serviciile oferite. Am pus bazele Web Efficient spre finalul More »

High-Tech Systems & Software

Partenerul tau IT&C de incredere  Solutiile si serviciile HTSS  integreaza standarde inalte de infrastructura si de business, asigura securitatea si centralizarea informatiei. Cu o echipa formata din oameni cu experienta in dezvoltarea More »

INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

 

SIVECO Romania participa la proiectul de cercetare Electronic Ticketing, menit sa modernizeze transportul public european

ETS_350x150

In cadrul proiectului, consortiul international dezvolta un sistem inteligent de recunoastere automata a biletelor care permite accesul rapid al calatorilor in mijloacele de transport, reducand astfel cozile de la intrare, inclusiv la orele de varf

Transformarea digitala a oraselor ofera posibilitati  uriase de dezvoltare, iar conceptul de Smart City poate fi implementat cu succes si in Romania daca sunt dezvoltate solutii eficiente. Transformarea infrastructurii de transport intr-un sistem inteligent presupune o strategie buna, care urmareste fluidizarea traficului, imbunatatirea securitatii calatorilor si un control mai bun al intregului sistem.

Sistemul ETS (Electronic Ticketing System) revolutioneaza transportul public prin eliminarea turnichetilor din statiile de metrou, ceea ce permite accesul rapid al calatorilor in mijloacele de transport si reduce  cozile de la intrare, chiar si in timpul orelor de varf. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei BLE (Bluetooth Low Energy) care identifica automat biletele, fara a fi necesara validarea lor de catre calatori. Unul dintre beneficiile majore ale acestui sistem consta in evacuarea foarte rapida a calatorilor in cazul unor catastrofe naturale.

Calatorul poate folosi aplicatia ETS pe telefonul mobil propriu sau poate achizitiona un smart card cu BLE pentru a stoca biletele electronice.

Utilizatorii aplicatiei mobile ETS vor beneficia de puncte de loialitate pe care le pot utiliza ulterior sa achizitioneze alte bilete gratuite. In plus, ei au acces la informatii privind istoricul tranzactiilor si calatoriile efectuate. In orice moment, un utilizator poate solicita operatorului stergerea sau modificarea datelor personale din sistemul ETS.

Sistemul ETS este dezvoltat prin proiectul Electronic Ticketing System de un consortiu international din 4 tari: SIVECO Romania, CONVEX NETWORK (Romania), ELEKTRONET (Turcia), TMOB (Turcia), DTS (Coreea de Sud), IDI EIKON (Spania) si este finantat la nivel european prin programul ITEA3.

Consortiul a prezentat recent un demo al solutiei si a explicat cum functioneaza sistemul, de la cumpararea unui bilet de la chiosc, pana la trecerea prin coridoarele de validare, recunoasterea faciala a pasagerilor si finalizarea calatoriei. Demonstratia a avut loc in parcul tehnologic Yildiz Technical University Ikitelli din Istanbul.

ETS poate fi folosit pentru urmatoarele mijloace de transport:  metrou, autobuz, feribot, tramvai, tren si isi propune realizarea unui sistem integrat, imbunatatind experienta calatorilor care trebuie sa foloseasca mai multe mijloace de transport. Valoarea unei calatorii va fi calculata in functie de distanta si se pot aplica reduceri si in functie de frecventa de utilizare a unui anumit traseu, prin programele de loialitate stabilite de operatorul de transport.

De asemenea, si transportatorii au acces la informatii detaliate privind utilizarea infrastructurii de transport din fiecare statie, numarul celor care calatoresc fraudulos , tranzactiile efectuate si multe alte detalii. Informatiile sunt disponibile intr-o interfata web, in orice moment, doar utilizatorilor autorizati. Pe baza informatiilor inregistrate, sistemul poate sa ofere predictii care pot fi folosite pentru a preintampina supraaglomerarea si contribuie la optimizarea resurselor disponibile.

Echipa de experti SIVECO care a dezvoltat sistemul de back-office pentru transportatori si care va integra toate componentele sistemului ETS se va implica si in proiectul pilot planificat pentru sfarsitul anului 2018, la Istanbul.

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Organizatie reconstruita pe model european, cu centre de competenta unice si specialisti competitivi la nivel international, SIVECO Romania este singura firma romaneasca de software care furnizeaza servicii informatice direct catre organisme ale Comisiei Europene.

Compania s-a specializat in executia de proiecte informatice complexe si de mare amploare pentru educatie, sanatate, agricultura, institutii vamale, organizatii europene, firme private, institutii publice. In ultimii ani, portofoliul de produse si servicii al companiei a fost completat cu noi solutii inovative, adaptate actualului model de business al organizatiei, vizand extinderea catre noi piete si categorii de beneficiari.

De-a lungul celor 25 de ani de existenta, compania a fost recompensata cu peste 200 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr