ASSIST Software SRL

ASSIST Software Romania specializes in outsourcing software development projects. Based in Eastern Europe, we are operating in a challenging economy More »

Play Solutions SRL

  Play Solutions Oferim servicii de consultanta si de afaceri in domeniul tehnologiei informatiei pentru a satisface in mod optim More »

Headlight Solutions SRL

  Headlight Solutions   More »

HEADHUNTER Limited SRL

  HeadHunter Ltd   More »

JUNO Software SRL

  JUNO Software SRL   More »

SYSWIN SOLUTIONS

  SYSWIN SOLUTIONS More »

Frontal Communication

  Frontal Communication   More »

Agora Consulting SRL

  Agora Consulting Suntem o echipa de consultanti specialisti in domeniul managementului strategic. Actionam ca un „doctor al casei” in More »

Novitas 3D City SRL

  Novitas 3D City Suntem un furnizor de servicii foarte specializat în sectorul infrastructurii rutiere și feroviare. Produsul nostru, serviciul More »

FREE WIFI SYSTEM SRL

  In 2015 am lansat oficial platforma web pentru marketing direct FreeWiFi®, prin care venim in intampinarea clientilor care isi More »

NETSUN SOFTWARE

  NETSUN SOFTWARE SRL   More »

Bisonsol INT

S.C. Bisonsol INT S.R.L. More »

Optima Group

  Optima Group este o companie tanara, care beneficiaza de suport din partea persoanelor cu experienta in elaborarea proiectelor IT. More »

SMART ID Dynamics S.A.

  SMART ID este un integrator de sisteme care au la baza aplicatii de colectare a datelor cu ajutorul tehnologiei More »

Simcontrol Solutions S.R.L.

  Simcontrol Solutions S.R.L. este furnizor de echipamente electrice, componente pentru automatizări și servicii în domeniul automatizărilor industriale.   More »

One-IT

One-IT . Mai mult decât un expert , un prieten! More »

Trofin & Asociatii

  Trofin & Asociatii   More »

CONNATIX NATIVE EXCHANGE ROMANIA SRL

  With first-to-market video capabilities, Connatix sits at the forefront of content innovation and is building a new generation of More »

AXON Soft SRL

  Axon Soft   More »

TEC Software Solutions

  Tec Software Solutions offer solutions and we help you grow your ideas   More »

TAZ IT SERVICES SRL

  TAZ IT SERVICES SRL oferim gama completa de servicii IT   More »

SHE Information Technology SRL

  SHE Information Technology We shape the future of IT.   More »

CO INVEST BROKER DE ASIGURARE SRL

  CO INVEST BROKER DE ASIGURARE intermediaza toate tipurile de asigurari precum si asigurarile de sanatate private prin pachete de More »

Web Efficient

O echipă cu amplă experiență în domeniul digital și 100% dedicată succesului afacerii tale. Suntem tineri, dinamici, ambițioși și foarte More »

ARTLOG SOFTWARE ZONE SRL-D

Noi suntem Logiq Design, o companie de web design, cu peste 5 ani de experiență, cu o vastă experiență în More »

High-Tech Systems & Software

Partenerul tau IT&C de incredere  Solutiile si serviciile HTSS  integreaza standarde inalte de infrastructura si de business, asigura securitatea si More »

Avangarde Software Solution

  The founders of Avangarde-Software created the company as a boutique agency specialized in the design and development of Augmented More »

Dual IT Software SRL

  SOFTWARE OUTSOURCING Dual IT We are professional software solutions providers, with an enthusiastic and experienced team, prepared to establish More »

Crafting Software Innovation SRL

  Mastery in the digital era We craft beautiful software   More »

INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. More »

Blugento SRL

  Blugento Platformă ecommerce integrată cu peste 100+ soluții   More »

INCDIE ICPE-CA

INCDIE ICPE-CA promovează şi întreprinde cercetare aplicativă în context naţional şi internaţional în domeniul ingineriei electrice pentru folosul societarilor comerciale, More »

HONEYWELL LIFE SAFETY ROMANIA (Novar Electric Romania)

Honeywell Life Safety Romania, infiintata in Lugoj in 1993, face parte din familia Honeywell International Inc. si activeaza in domeniul More »

Universitatea Politehnică din Bucureşti – Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei

Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei pregăteşte ingineri în două domenii: – Inginerie Electronică, Telecomunicaţii și Tehnologii Informaționale – More »

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”

Înfiinţată în anul 1990, în cei 26 de ani, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a devenit o cetate More »

Universitatea Politehnică din Bucureşti – Facultatea de Automatică şi Calculatoare

Înfiinţată in 1967, Facultatea de Automatică şi Calculatoare are ca misiune realizarea unui mediu fertil pentru educaţie, cercetare şi inovare, More »

Centrul de Cercetare Avansatã, Proiectare şi Tehnologie Reşiţa

CARDT este o unitate academica de cercetare care functioneaza in cadrul Facultatii de Inginerie din Universitatea “EFTIMIE MURGU” Resita. Misiunea More »

Primaria Cluj-Napoca

Primaria Cluj-Napoca   More »

Universitatea Babeş-Bolyai

În anul 1959 are loc procesul de unificare al Universităţii româneşti din Cluj cu Universitatea maghiară. Noua instituţie va purta More »

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca – iTEC

Centrul de Cercetare si Dezvoltare pentru Tehnologia Informației in Electronică   More »

Universitatea de Nord din Baia Mare

Universitatea de Nord din Baia Mare este o universitate de stat, multidisciplinară, în continuă dezvoltare, pregătind, prin cele patru facultăţi More »

Universitatea „1 Decembrie 1918″

Instituţie de învăţământ superior şi cercetare cu caracter public, de stat, Universitatea „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia traversează o More »

Universitatea din Pitesti

Prima şcoală de învăţământ superior din Piteşti a luat fiinţă în anul 1962 şi s-a numit „Institutul Pedagogic de 3 More »

Universitatea din Craiova

O universitate cu tradiție și performanță Universitatea din Craiova este înfiinţată prin Legea 138/25 aprilie 1947. Universitatea din Craiova este More »

Universitatea Danubius

Universitatea „Danubius” este o institutie de invatamant superior non-profit, persoana juridica de drept privat si de utilitate publica, parte a More »

Universitatea Spiru Haret

La 19 ianuarie 1991, din inițiativa prof. univ. dr. Aurelian Gh. Bondrea, ia ființă, în București, FUNDAȚIA ROMÂNIA DE MÂINE More »

Centrul de Electronica Tehnologica si Tehnici de Interconectare

CETTI este dezvoltat in cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti, si este destinat activitatilor de concepere si realizare a modulelor electronice. More »

Autosoft

Autosoft SRL este specializata in soft economic si de gestiune. In paleta larga de programe, avem programe de contabilitate in More »

Asociaţia FORUM IT

Obiectiv: Persoană juridică română de drept privat, autonomă, neguvernamentală şi apolitică, Asociaţia FORUM IT a luat fiinţă în scopul de More »

Asociatia Vanguard Technology

La Vanguard Technology suntem o echipa de ingineri si voluntari pasionati, lucrand impreuna la unele dintre cele mai complexe (si More »

Academia de Studii Economice

Academia de Studii Economice   More »

Web Thunder

Breakingpoint Romania Avem experienta de ani de zile in crearea de site-uri si va putem oferi la cerere solutii complete More »

YUKA MOBILI

Cu o experienta de peste 17 ani pe piata romaneasca, YUKA MOBILI iti pune la dispozitie o selectie de piese More »

Yonder

Yonder   More »

Visual Fan

Visual Fan   More »

Visma Software

VISMA ocupă o poziție de lider în Europa, pe piața furnizorilor de software pentru automatizarea și gestionarea proceselor în întreaga More »

VONREP

SC VONREP SRL activeaza in domeniul automatizarilor rezidentiale si industriale inca din 1994. In tot acest timp am acumulat experienta More »

Veda Consulting

Veda Consulting   More »

Transart

TRANSART este o companie cu tradiție în dezvoltarea de aplicații software pentru mediul de afaceri și #1 în Romania pe More »

Trakosoft Solutions

Trakosoft Solutions este o companie specializată în dezvoltarea de software la comandă. Fie ca este un website, o aplicație de More »

Tremend Software Consulting

Tremend Software Consulting este un furnizor specializat de soluții software și servicii de consultanță. Despre noi: 10+ ani experiență în More »

Systronics

Systronics   More »

Softvision

Softvision   More »

Soft Tech Plus

Soft Tech Plus este o companie privată din Cluj-Napoca, România, înființată din convingerea noastră că putem face mai mult decât More »

Sistem SRL

Sistem SRL   More »

Softelligence

Softelligence   More »

Simartis Telecom

Simartis Telecom   More »

Synchro

Compania SYNCHRO SRL a fost infiintata in anul 1996 si s-a specializat inca de la inceput pe comercializarea echipamentelor destinate More »

Realmedia Network

Principalul proiect al Realmedia Network este site-ul www.imobiliare.ro, cel mai mare portal de imobiliare din .ro In 18 ani am More »

RapidSolution Software SRL

RapidSolution Software   More »

Recognos

Recognos   More »

RO et CO International

RO ET CO INTERNATIONAL S.A. din Oradea, judetul Bihor activeaza pe piata tehnologiei informatiei din anul 1993 si pune la More »

Real Estate Business Solutions

Real Estate Business Solutions   More »

Rail Soft

Încă de la început, ne-am dorit ca RailSoft să ofere nu doar servicii, ci şi soluţii inovatoare care să modernizeze More »

RoSoftwareHouse

Înființată în anul 2002, RoSoftwareHouse este specializată în dezvoltarea și implementarea de software dedicat, logistică și soluții de siguranță. RoSoftwareHouse More »

Ropardo

Ropardo SRL   More »

Radcom

RADCOM   More »

Q-bis Consult

Dezvoltăm aplicații ‘software’ din 2003 Suntem o echipă specializată în consultanță, dezvoltare și implementare de aplicații pentru baze de date More »

PICONET

PICONET este liderul pieţei de plată a parcarii prin SMS din Romania, cu aproape 8 milioane SMS-uri procesate. Sistemul TPark® More »

Polysoft

Suntem o firma de software romano – norvegiana din Cluj-Napoca, prezenta pe piata IT atat din Romania, cat si pe More »

Pitechapps

PitechPlus   More »

Pahotech Solutions

Pahotech ajută companiile din orice domeniu să inoveze, să se adaptaze într-un mod continuu şi constant la mediul schimbător al More »

OPTIMYZE CONSULTING

OPTIMYZE CONSULTING   More »

ONE Software

In cei 7 ani de activitate, ONE a lucrat cu peste 50 de clienți în toată țara, a dezvoltat o More »

Octavic PTS

Octavic PTS   More »

Nexus Electronics SRL

Nexus Electronics   Inca din 2006, de cand am intrat pe piata, obiectivul nostru este sa dezvoltam solutii software performante More »

MagnaSCI

MagnaSCI   More »

M&M Medianet (Qualtech)

Despre Medianet Ne asigurăm că tot ceea ce întreprindem în munca noastră se realizează în conformitate cu strategiile pe care More »

msg systems România

Compania IT msg systems România, parte a concernului german msg systems AG, înfiinţată la Cluj-Napoca, în octombrie 2008, numără în More »

LTHD Corporation

LTHD Corporation   More »

Life Is Hard

Life Is Hard   More »

Laitek Medical Software

Laitek Medical Software   More »

Lacan Technologies RO

Lacan Technologies RO   More »

JVM Tehnologic

JVM Tehnologic™   More »

Infobest Romania

Infobest Romania   More »

Indeco Soft

Indeco Soft este un important dezvoltator și implementator de soluții eGovernment, eBusiness și Content Management din România. Experiența de peste More »

Imprezzio Global

Imprezzio Global   More »

INAS

Prezentă pe piața de profil din România încă din anul 1991, INAS S.A. este astăzi unul dintre principalii furnizori de More »

iNES Group

iNES Group este cea mai mare firma independenta de telecomunicatii din Bucuresti si unul dintre primii ISP (Internet Service Provider) More »

INDAS Soft

Compania INDAS Soft a fost infiintata in anul 2003 ca urmare a separarii diviziei de inginerie a companiei INDAS Tech, More »

IMT

IMT – Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Microtehnologie   More »

Industrial Software

Industrial Software este o companie cu capital integral românesc, înfiinţată în 1998 cu scopul de a livra soluţii software integrate More »

arrow human development

arrow human development   More »

Happy Day Studios

Considerati Happy Day Studios departamentul dumneavoastra intern de IT, strategie web si mobile, responsabil pentru transformarea visurilor si viziunilor in More »

HyperMedia

HyperMedia   More »

HOLISUN

Infiintata in 2001, HOLISUN a aparut pe piata romaneasca ca raspuns la cererea constanta a produselor software de inalta calitate. More »

AnyMedia

AnyMedia este agentie de publicitate specializata in marketing digital si mobil. Agentia a luat in 2009 iar activitatea s-a dezvoltat More »

Ascent Soft

Ascent Soft a fost infiintata in anul 2000. Initiatorii companiei au fost doi tineri studenti la Stiinte Economice ce au More »

HEITEC

HEITEC   More »

Global E Business Solutions

Global E Business Solutions   More »

Arxia

Arxia   More »

G&C Investments

Noi nu ne-am propus niciodata sa vindem un produs (one time sale). Tinta noastra este sa stabilim parteneriate care au More »

C.I.M. Brinel

Furnizor de servicii de instruire și certificare cu o tradiție de peste 20 de ani, compania noastră, parte a grupului More »

Gnome Design

Gnome Design SRL oferă servicii IT pentru companiile și instituțiile din Europa de Vest și România. Principiile companiei, dincolo de More »

Art Dynasty

Art Dynasty More »

Axes Software

Fondata in anul 2005, Axes Software este cea mai veche companie romaneasca specializata in oferirea de solutii software si hardware More »

AUTONOMUS GRUP

Înfiinţată în 2003, SC AUTONOMUS GRUP SRL  a devenit o societate comercială modernă, dinamică, cu capital integral privat şi a More »

ETA2U

ETA2U – Cine suntem. Date esențiale Suntem principalul integrator de sisteme şi soluţii IT complexe din vestul României, furnizor de More »

ESO Electronic

Automobile, petrol, minerit, tehnologie LED, industrie aerospaţială şi medicală. Acestea sunt unele domenii industriale pentru care noi oferim asamblare electronică. More »

Advanced Technology Systems

Compania Advanced Technology Systems a fost înfiintață în anul 1992, cu capital integral romanesc și are sediul în orașul Târgoviște. More »

CustomSoft

Prezenta pe piata de software inca din 2006, CustomSoft s-a remarcat pe doua directii de business: e-commerce si software personalizat More »

AttoSOFT

AttoSOFT SRL realizeaza solutii software ERP, programe de contabilitate, gestiune, facturare, salarii, financiar-contabile, CRM, program salarizare invatamant, program salarizare bugetari, More »

EMS-ELECTRA

EMS-ELECTRA este o companie romano-germana cu capital privat si a fost fondata in 2008, in cadrul Grupului de firme ELECTRA. More »

ASTI Automation

ASTI Automation este o companie fondată în anul 2002, fiind membră a grupului de firme ASTI. De la înființarea primei More »

Școala Informală de IT

Școala Informală de IT își desfășoară activitatea în șase mari orașe cu potențial de dezvoltare pe piața IT&C, respectiv: București, More »

Expert Multiservices

Expert Multiservices – Expert Tours   More »

Dapredi Soft Systems

Dapredi Soft Systems   More »

Donau Services

Integrate to grow Am început activitatea sub sigla Donau în anul 2004. Cu pasiune și entuziasm, am dezvoltat soluții pentru More »

CoRES

CoRES © —Design si productie de elemente de semnalistica Inca de la infiintarea sa in anul 1990, CoRES® a avut More »

CS ROMANIA

CS ROMANIA   More »

Cobalt Sign

Cobalt Sign   More »

CoreBuild

CoreBuild   More »

Control Data Systems

Control Data Systems SRL   More »

ComKnow

ComKnow   More »

InCrys

InCrys More »

Cronus eBusiness

Cronus eBusiness este o companie tanara si dinamica, care pretuieste si respecta angajamentele luate, receptiva si flexibila pentru a face More »

Concept Electronics

Concept Electronics este o firmă privată cu acţionariat 100% românesc, fondată în 1990 sub numele de Aris Electronic, care şi-a More »

EBS Electric Group (BKD ELECTRONIC)

EBS Electric Group reprezinta un grup integrat de companii, cu sedii in Romania si Austria, ce furnizeaza servicii complete de More »

BeeNear

Incepand din anul 2004 oferim servicii in domeniul IT&C pe piata europeana, cu referire in special la cea italiana. Din More »

Boitor Socolan

BAM Prototypes   More »

BRUSCH SERVICES

BRUSCH SERVICES este o companie de software cu experiență îndelungată în oferirea de servicii software, proiecte IT, precum si servicii More »

BITSoftware

Cu peste 23 ani de experienţă, BITSoftware dezvoltă şi implementează soluţii ERP, CRM, WMS şi Business Intelligence (BI) care ajută companiile More »

Fida Solutions SRL

  Fida Solutions Mai mult decat un parteneriat Servicii integrate de management, dezvoltare, testare, implementare si training   More »

Roweb

We are a software development company tailored to meet any business needs, both for corporate clients and for those in More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească de servicii software, cu sediul în Cluj-Napoca. Cu un număr de peste 700 More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza More »

Ikon Soft

IkonSoft este un furnizor de servicii de dezvoltare de software personalizat cu sediul in Cluj-Napoca, România. Infiintata în anul 2002 More »

Starbyte

Starbyte este o companie cu o bogata experienta in dezvoltarea de aplicatii software pentru domeniul financiar-bancar, asigurari sau risk management. More »

Romanian Software

Romanian Software este unul dintre leaderii pietei romanesti de solutii software dedicate resurselor umane.Solutia noastra, www.colorful.hr, este o solutie inovatoare More »

VEGRA INFO

  Firma Vegra Info Ltd. a început în 1994 ca un furnizor de servicii profesionale în domenii cum ar fi More »

SIVECO Romania

SIVECO Romania Liderul companiilor de software din Romania ce dezvolta si implementeaza solutii EAS, Document Management, Business Intelligence, eLearning, eHealth, eGovernment, More »

PRODINF Software

PRODINF Software a dezvoltat in cei peste 25 de ani de experienta un sistem unic, integrat, web-based, EMSYS – Enterprise More »

Safetech Innovations

  SAFETECH INNOVATIONS are ca obiect principal activitati din domeniul  Securitatii Informatiei si Tehnologia Informatiei – specializata in furnizarea de servicii More »

Geo Strategies

Geo Strategies works with organisations across industries and government to help informed decisions based on location and demographics. We have More »

System Innovation Romania

implementare ERP SAP Business One (ERP pentru companii mici si filiale ale unor companii internationale, dezvoltat de liderul mondial in More »

FITS

Software financiar si bancar - plăți interne și externe (SWIFT), contabilitatea fondurilor de investiții, procesare de ordine privind titluri de More »

CRIsoft

CRIsoft (S.C. Christian Gavrila S.R.L.) are ca obiect de activitate exclusiv productia de solutii software – sisteme integrate care permit More »

Codespring

servicii de dezvoltare software si outsourcing (offshore/near shore), pe piata globala; solutii personalizate si add-on acoperind intreg ciclul de viata More »

Art Program

Servicii de dezvoltare software nearshore/on-site, aplicatii la cerere, solutii personalizate (custom software development), aplicatii Internet, Intranet, client-server. More »

Pentalog

Companie de software si servicii informatice, jucator global in sectorul IT si lider pe piata din Romania. Cu un efectiv More »

Brinel

BRINEL si-a inceput activitatea in anul 1991, in Cluj-Napoca, fiind in prezent unul din principalii furnizori romani de solutii informatice More »

BEIA

centrale telefonice, retele de centrale telefonice, retele de comunicatii voce-date, solutii de comunicatii avansate  More »

FEPER

productie in domeniul confectiilor metalice fine, prelucrarea tablei prin operatiile de perforare, indoire, ambutisare, slefuire, sertizare, sudura si vopsire. More »

Greensoft

Dezvoltare Web,  ERP, CRM, Web ERP, Web POS, Fleet management, AVLS, HR, Abonamente, Fidelitate, eCommerce, medical, HIS, Business Intelligence More »

IPA CIFATT Craiova

proiectarea, realizarea și implementarea sistemelor complexe de automatizare, SCADA și servicii software, IT ca “sisteme la cheie”;  servicii pentru IMM-uri More »

C Soft

Servicii de dezvoltare software offshore/nearshore software outsourcing, custom software development, aplicatii Internet, Intranet, client-server pentru Windows, Unix More »

EXE Software

Analiza de business, business inteligence, dezvoltare si reproiectare de aplicatii, aplicatii pentru dispozitive mobile, mententanta si suportul aplicatiilor si testare More »

TH JUNIOR

Dezvoltator de sisteme integrate de tip ERP pentru gestiunea activitatii unei companii: planificarea productiei, gestiunea achizitiilor, a stocurilor, a relatiilor More »

AROBS Transilvania Software

localizare si monitorizare a flotei auto prin GPS/GPRS, automatizarea fortei de vanzari (SFA) pe terminale mobile, dezvoltare solutii software complete, More »

 

SIVECO Romania

Logo_SIVECO

SIVECO Romania

Liderul companiilor de software din Romania ce dezvolta si implementeaza solutii EAS, Document Management, Business Intelligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms, eNuclear, eBusiness si asigura proiecte de consultanta si servicii de dezvoltare pentru clientii sai nationali si internationali.

TIPURI DE PROIECTE 

SIVECO Romania a implementat proiecte de succes in 26 de tari de pe patru continente si isi propune extinderea ariei de afaceri. Principalii clienti sunt organizatiile interne si internationale din sectorul public si privat. SIVECO Romania a implementat proiecte de succes in tari precum Romania, Bulgaria, Moldova, Maroc, Cipru, Liban, Azerbaijan, Kuweit, Emiratele Arabe Unite, Croatia, Franta, Belgia, Germania, Israel, si Statele Unite ale Americii.

SIVECO Romania participa ca partener sau coordonator in diverse proiecte de cercetare si dezvoltare finantate de Comisia Europeana, precum si in proiecte de cercetare si dezvoltare nationale, derulate in parteneriat cu universitati, institute de cercetare si alte companii din tara si strainatate. Printre acestea se numara: eDraw, AVE EXEMPLO, COMAVET, LD-CAST, ACGT, Cezanne, ALIS, aspect, EduTubePlus, o serie de proiecte finantate prin fonduri comunitare (Phare, IPA, fonduri structurale).

SIVECO dezvolta proiecte pentru organizatii ale Comisiei Europene – Agentia Europeana pentru Siguranta Aviatei (EASA), Eurostat, Oficiul de Publicatii al Uniunii Europene, Agentia Executiva pentru Sanatate si Consumatori.

 • Proiecte teritoriale:
  • Nationale
  • Internationale
 • Proiecte europene finantate din fonduri UE:
  • Europene (ale Comisiei Europene, FP6, FP7)
  • Fonduri StructuraleNationale, din ariile geografice de interes (Romania, UAE, Macedonia, Azerbaijan)
 • Proiecte dupa structura
  • Consultanta
  • Furnizare de servicii IT
  • Licenta si consultant

COMPETENTE SI TEHNOLOGII

 • Dezvoltarea si implementarea de solutii de tip EAS (Enterprise Application Suite) – suita SIVECO Applications 2020;
 • Dezvoltarea si implementarea de solutii eLearning: platfome de instruire si management al continutului educational, eContent, sisteme de management scolar si management al educatiei, portaluri educationale;
 • Dezvoltarea si implementarea de solutii software de tip eHealth, adresate caselor de asigurari de sanatate si serviciilor medico-farmaceutice;
 • Dezvoltarea si implementarea de solutii informatice de tip eAgriculture destinate imbunatatirii proceselor din sectorul agricol;
 • Dezvoltarea si implementarea de solutii software de tip eCustoms, destinate proceselor asociate sectorului vamal;
 • Dezvoltarea si implementarea de solutii informatice de tip eNuclear;
 • Implementarea de solutii la cheie;
 • Dezvoltarea, implementarea si intretinerea de sisteme informationale de management (MIS)
 • Implementarea si consultanta privind pachetele informatice integrate ale altor furnizori (Oracle E-Business Suite);
 • Proiecte pentru Comisia Europeana;
 • Proiecte de cercetare – dezvoltare;
 • Proiecte informatice majore, care implica dezvoltari la cerere de solutii software; accesibile prin Internet si Intranet, integrarea cu alte sisteme, distributie geografica a locatiilor de acces si numar mare de utilizatori;
 • Aplicatii distribuite (inclusiv dezvoltare web);
 • Consultanta de business.

SIVECO Romania este certificata ISO 9001:2008 de catre compania franceza AFNOR Groupe, una din primele 5 companii de audit din lume.

Servicii oferite:

 • Analiza, consultanta, dezvoltare, implementare si mentenata sisteme informatice
 • Integrare de solutii informatice
 • Implementare de proiecte la cheie
 • Suport tehnic
 • Analiza si design
 • Training pentru utilizatori si administratorii de sistem
 • Control si asigurare calitate
 • Management de proiect
 • Consultanta de business.

Expertiza tehnica 

Pentru toate produsele si serviciile pe care le oferim folosim tehnologie de ultima ora, echipa noastra avand in prezent peste 1.300 de specialisti la nivel global.

 • Analiza Orientata Obiect (OOA) si proiectare (OOD), modelare de date si definirea cerintelor utilizatorului
 • Programare Orientata Obiect (OOP) in special in C++ si Java, proiectare si dezvoltare de aplicatii n-tier
 • Programare web
 • Programare procedurala si non-procedurala in limbaje de programare variate
 • Proiectare de baze de date relationale si ne-relationale.

Parteneriate:

 • Intel Premier Elite Partner
 • Microsoft Gold Certified Partner
 • IBM Business Partner
 • Oracle Platinum Partner
 • HP Sales and Service Partner
 • BULL
 • Ventyx
 • ISH Informatika

Hardware: PC, MAC, Cisco

Sisteme de operare:

 • Servere: Windows NT, Windows 2000, Windows 2003, Windows Longhorn Server (Beta), Linux
 • Clienți: Windows 9.x, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista (Preview), Linux, MacOS 9.x, MacOS 10.x, Symbian, Windows Mobile 5.0.

Software:

 • Rational suite, MS Visual Studio, MS Visual Studio .NET, all major Java IDEs, Oracle Developer, Oracle Designer, Oracle Express, HTML.

Medii si unelte de dezvoltare: 

Java Struts, EJB Code, SGML Builder XML Files, Report Engine XML Files, JBOSS, ORG, si DDL, IntelliJ IDEA, Ajax, ExtJS, Java SDK, EJB3, Webwork, Hibernate 3, Spring, jBoss, Oracle AS, JBoss jBPM, Mule ESB, Acegi Security, Ant, Maven, Xalan, Xerces, Jakarta commons, Log4J, Apache commons, Install4j, Lucene, Log4J, Jackrabbit, Magnolia sau Liferay, Oracle database, SQL, PL/ SQL, Oracle Developer, Oracle Portal si AS, Sharepoint, .NET, SQL Server, IIS, MSAD, Exchange, Learning Gateway, COM-DCOM, OLE automation, Visual Studio, ISA, Spring.NET, nHybernate, ESRI (ArcGIS, ArcSDE), Intergraph GeoMedia, ERDAS Imagine, Autodesk Map3D.

PRODUSE

SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat în executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

 • Solutii adresate sectorului privat (B2B)

1. Solutii de tip Enterprise Application Suite (EAS) proprii – Solutia completa EAS se adreseaza organizatiilor medii si mari din toate sectoarele economice. Solutia asigura managementul optim al resurselor intreprinderii si ofera o perspectiva integrata a resurselor materiale, umane si financiare. 

Tip solutie: eBusiness – Enterprise Resource Planning (ERP):

 • Solutia SIVECO Applications 2020 cuprinde 49 de componente complet integrate care acopera toate functiile manageriale ale unei companii si reuneste, intr-un ansamblu informatic complex, functionalitati de gestiune, control, analiza si previziune, care sustin si cresc performantele economice ale companiilor.

Tip solutie: eBusiness – Business Intelligence (BI):

 • Solutia Business Analyzer – reprezinta instrumentul ideal destinat managerilor pentru elaborarea de analize, statistici si rapoarte extrem de utile in luarea deciziilor de business.
 • Solutia Data Warehouse Modeller – reprezinta un instrument informatic util in gestionarea eficienta a unei organizatii.
 • Solutia SIVECO Balanced Scorecard – este o solutie software de management strategic realizata in tehnologie Oracle Express care are ca scop principal furnizarea de date si informatii structurate catre actionari si top-management, care sa constituie un suport real pentru luarea deciziilor in cadrul companiei.

2. Solutie EAS a partenerilor: OAPPS (Oracle Applications) – Oracle Applications ofera solutii complete si functionale de business bazate pe pachetul de aplicatii Oracle – atat eBusiness Suite, cat si alte produse din clasa Oracle. 

Tip solutie: eBusiness:

 • Servicii de implementare solutii Oracle.

3. Solutii de tip eLearning

Dezvoltare, implementare, integrare si servicii destinate instruirii bazate pe calculator. AeL, solutia de eLearning dezvoltata de SIVECO Romania reprezinta un sistem modern si eficient destinat instruirii si gestiunii continutului educational multimedia. 

Tip solutie: eTraining:

 • Solutia AeL Education Suite for Business cu componenta AeL Enterprise si AeL eContent Library for business. Solutia este un instrument modern si inovator destinat educatiei adultilor, formarii profesionale a angajatiilor si dezvoltarii personalului din cadrul unei companii. Solutia este compusa dintr-un sistem complex de gestiune al instruirii si continutului educational multimedia (AeL Enterprise) si dintr-o librarie de cursuri multimedia dedicata mediului de business (AeL eContent Library). 

4. Solutii de tip eHealth

Dezvoltare si implementare de solutii eHealth pentru imbunatatirea modului de administrare a fondului asigurarilor sociale de sanatate si de imbunatatire a calitatii serviciilor medicale si farmaceutice. 

Tip solutie: eHealth Insurance:

 • Solutia Health Insurance Platform – intrument eficient pentru administrarea veniturilor si cheltuielilor caselor private de asigurari si pentru asigurarea unei uniformitati in livrarea de servicii medicale si farmaceutice.

Tip solutie: eHealth Care:

 • Solutia SIVMED – reprezinta o solutie informatica complexa destinata gestiunii activitatii unitatilor sanitare de tip spital sau policlinica.

5. Aplicatii customizate (Customized Application Development)

Tip solutie: Document Management:

 • Solutia SIVADOC – Sistem de Gestiune a Documentelor si Fluxurilor de Lucru, solutia ajuta companiile care doresc sa-si gestioneze in mod inteligent documentele si fluxul de documente.

Tip solutie: Scoring:

 • Solutia SIVABON – contribuie la reducerea substantiala a pierderilor banesti datorate clientilor rau platnici.

Tip solutie: Software Development:

 • Aplicatii software dezvoltate la cerere – Bespoke software development

Tip solutie: Compliance:

 • Solutia Compliance Platform for Banking cu componenta Early Warning System (EWS) – Sistem de avertizare timpurie

Tip solutie: ePortal:

 • Solutia ePortal – Cu ajutorul solutiei SIVECO ePortal se pot crea portaluri pentru orice domeniu de business, adaptate cerintelor beneficiarilor.

6. Solutii de tip eAgriculture Dezvoltare si implementare de solutii IT performante destinate imbunatatirii activitatilor asociate sectorului agricol. 

Tip solutie: eAgriculture:

 • eAgriculture Platform for farmers – platforma informatica menita imbunatatirii activitatilor asociate domeniului agricol, destinata fermierilor.
 • Solutii adresate sectorului public (B2P).
 • Solutii adresate sectorului public (B2P)

1. Solutii de tip Enterprise Application Suite (EAS)

Tip solutie: eBusiness – Enterprise Resource Planning (ERP) – Sistemul ERP (Enterprise Resource Planning) este instrumentul software care faciliteaza integrarea tuturor informatiilor dintr-o organizatie.

 • SIVECO Applications 2020 cuprinde 49 de componente complet integrate ce acopera toate functiile manageriale ale unei companii si reuneste, intr-un ansamblu informatic complex, functionalitati de gestiune, control, analiza si previziune, care sustin si cresc performantele economice ale companiilor.

Tip solutie: eBusiness- Business Intelligence:

 • Business Analyzer – instrument informatic destinat monitorizarii si corelelarii tuturor activitatilor unei organizatii, la toate nivelurile, permitand o prelucrare analitica si sintetica a datelor in timp real.
 • Data Warehouse Modeller – reprezinta un instrument informatic util in gestionarea eficienta a organizatiilor.
 • SIVECO Balanced Scorecard – este o solutie software de management strategic realizata in tehnologie Oracle Express care are ca scop principal furnizarea de date si informatii structurate catre conducerea organizatiei, care sa constituie un suport real pentru luarea deciziilor.

eBusiness- tax:

 • iTax collect – o solutie informatica ce automatizeaza complet procesul de calcul si actualizare a datelor privind impozitele si taxele datorate de catre cetateni.

2. Solutie EAS a partenerilor: Oracle Applications OAPPS

Tip solutie: eBusiness:

 • servicii de implementare OAPPS – Oracle Applications. Solutii complete si functionale de business bazate pe pachetul de aplicatii Oracle – atat eBusiness Suite, cat si alte produse ce fac parte din clasa Oracle.

3. Solutii de tip eHealth

Tip solutie: eHealth Insurance:

 • Health Insurance Platform Framework – sisteme destinate imbunatatirii activitatilor de asigurare de sanatate.
 • eHealthCare: Solutia SIVMED – reprezinta o solutie informatica complexa destinata gestiunii activitatii unitatilor sanitare de tip spital sau policlinica publica.

4. Solutii de tip eLearning

Solutie dedicata instruirii elevilor, AeL Education Suite, cu 2 componente:

 • Sistem de instruire si gestiune a continutului educational (AeL LMS- Learning Management System, AeL LCMS – platforma de predare, invatare, evaluare si management al continutului educational multimedia)
 • AeL eContent Library (librarie de continut educational digital)

Solutie dedicata sistemului educational, AeL Management Suite, cu 2 componente:

 • AeL Education Manager, sistem dedicat managementului educatiei – include componentele School map (harta scolara) si Business Intelligence (instrument de analiza, raportare si prognoza asupra sistemului educational).
 • AeL School Manager – Asigura gestionarea optima a informatiilor privitoare la elevi, profesori, clase, organizare scolara, precum si statistici la nivel de unitate scolară.

Solutie AeL Education Services (servicii de analiza, design, implementare, suport tehnic, training, change management etc):

 • solutii end-to-end pentru sistemele educationale nationale.

5. Solutii de tip eAgriculture

Solutie FRAMEWORK for Farmers™ Payments System Engine (SivFarmerPayment) de tip Integrated Administration and Control System (IACS) – format din 5 module:

 1. Captare Date
 2. Control Administrativ
 3. Control pe Teren
 4. Calcul Plati
 5. Autorizare Plati

Solutie FRAMEWORK for Land Parcel Identification System Engine (SivLPISe) de tip Land Parcel Identification System (LPIS) – Aceasta componenta asigura vizualizarea si intretinerea blocurilor fizice (printr-un bloc fizic intelegand parcela de referinta). 

Solutie SIVGIS de tip Geographic Information System (GIS) destinat agriculturii – SIVGIS este o aplicatie de editare avansata GIS (Geographic Information System), cu functii specializate pentru gestionarea activitatilor legate de implementarea si exploatarea informatiilor geografice. 

Solutie FRAMEWORK for Rural Payment Processing System Engine (SivRuralPayment) – sistem de procesare a platilor din sistemul agricol. 

6. Aplicatii customizate (Customized Application Development) 

 Tip solutie: Document Management:

 • SIVADOC – Sistem de Gestiune a Documentelor si Fluxurilor de Lucru, destinat organizatiilor care doresc sa isi gestioneze in mod inteligent documentele si fluxul de documente.

Tip solutie: Scoring:

 • SIVABON – contribuie la reducerea substantiala a pierderilor banesti datorate clientilor rau platnici.

Tip solutie: eInsurance:

 • Social Security Framework – Platforma cu componenta TOPAZ – Sistemul TOPAZ, ofera instrumente eficiente pentru gestiunea unitara a asiguratilor, angajatorilor si cotizatiilor si determinarea in timp real a drepturilor.

Tip solutie: Compliance:

 • Compliance Platform for banking cu componenta Early Warning System (EWS) – sistem de avertizare timpurie.

Tip solutie: ePortal

Cu ajutorul solutiei se pot crea portaluri pentru orice domeniu: portaluri guvernamentale, portaluri pentru domenii specifice (educatie, turism, agricultura, sport etc), portaluri regionale, portaluri academice, adaptate cerintelor beneficiarilor. 

7. Solutii de tip eCustoms

Tip solutie: Solutie Trans International Customs Systems Engine (TICSE) baza pentru solutiile New Computerised Transit System (NCTS) (un sistem trans-European de management si control al miscarilor in tranzit comun si comunitar pentru marfurile transportate pe calea rutiera), Sistemul de Control al Importului (ICS) (prima faza a Sistemului de Import Automat – AIS), Sistemul de Control al Exportului (ECS) (sistem arhitectural dezvoltat de Comisia Europeana pentru schimbul de mesaje si de date referitoare la procedura de export), Customs Declaration Processing System (CDPS) si EORI (un numar unic in Comunitatea Europeana, pe care autoritatile vamale sau alte autoritati desemnate de catre statele membre il atribuie operatorilor economici si altor persoane interesate). 

Tip solutie: Solutie Customs Office of Risk Profiles and Antidrug System – CORPAS baza pentru solutiile Risk Management si Anti Drug System

8. Solutii de tip eNuclear

Tip solutie: Servicii de implementare solutie Ventyx Asset Suite.

SERVICII:

 • Analiza, consultanta, dezvoltare, implementare si mentenata sisteme informatice
 • Integrare de solutii informatice
 • Implementare de proiecte la cheie
 • Suport tehnic
 • Analiza si design
 • Training pentru utilizatori si administratorii de sistem
 • Control si asigurare calitate
 • Management de proiect
 • Consultanta de business.

Dupa categoria tehnica:

 • Consultanta
 • Implementare
 • Training
 • Localizare si customizare
 • Integrare si dezvoltare
 • Management de proiect

Dupa aria de aplicatie:

 • Educatie
 • Sanatate
 • Agricultura
 • Productie
 • Transport
 • Constructii
 • Administratie centrala
 • Administratie publica
 • Administratie (porturi)
 • Telecomunicatii
 • Comert
 • Banci
 • Media
 • Utilitati
 • Asigurari
 • Petrol si gaze
 • Nuclear
 • Cercetare

Dupa tipul de contract:

 • Contracte framework
 • Contracte multianuale

Clienti / tara

SIVECO Romania deruleaza proiecte in 26 de tari din Europa Centrala si de Est, din Uniunea Europeana, spatiul Comunitatii Statelor Independente, Orientul Mijlociu si Apropiat, nordul Africii, implementand proiecte cu impact pozitiv la nivel social si economic, in special in domeniul educatiei, sanatatii, agriculturii, administratiei vamale si domeniul bancar.

Oportunitati de afaceri

Prezenta cu proiecte importante in 4 arii geografice – Nordul Africi (Maroc, Tunisia, Egipt etc.), zona CIS (Kazakhstan, Turkmenistan, Azerbaijan etc.), Orientul Apropiat si Mijlociu (Dubai, Qatar, Kuweit, Oman) si Balcani (Bulgaria, Macedonia, Turcia, Serbia) – SIVECO Romania previzioneaza intensificarea prezentei in acest tari, prin participarea la noi proiecte si licitatii IT, dar si extinderea in alte tari..

Solutiile propuse de SIVECO Romania se adreseaza companiilor medii si mari din toate sectoarele industriale si comerciale (atat cu retea de distributie, cat si cu vanzare directa), cat si companiilor prestatoare de servicii (cum ar fi: comunicatii, integratori de sisteme etc), administratiei publice locale si centrale, societatilor cu capital de stat.

Relatia de parteneriat are in vedere 3 directii strategice:

 • Vanzari (comercial)
 • Implementare
 • Dezvoltare.

Nume Companie

SIVECO Romania

CEO

Florin Ilia

Adresa

Victoria Park, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr.73-81, Sector 1, Bucuresti, 013685

Judet

Bucuresti

Telefon

+40-21 3023300

Fax

+40-21 3023391

e-mail

office@siveco.ro

Web

www.siveco.ro

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr