INSOFTDEV

  Own products Smart2Car – Cloud based system for management and operations of the businesses operating in Ground Transportation industry. SIPRO – Tracking and Reporting system for people under probation. Smart Kiosk More »

Roweb

We are a software services company with a solid background in implementing complex projects for global clients. Our dedicated teams of experienced software professionals have successfully implemented over 1000 projects. We develop More »

IT Six Global Services – nearshore software outsourcing and consulting services

Company profile Founded in 2005, IT Six Global Services is a global technology and outsourcing company which delivers innovation through software services. Having the main Delivery Center in Craiova, Romania and clients More »

OCTAGRAM – Agenție de web development

Octagram este o agenție specializată în web development și producție digitală cu experiență în dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali (Nike, Tommy Hilfiger, ASICS, ING) și agenții de creație. Servicii: user interface More »

Computaris

Computaris este o companie specializata in servicii de dezvoltare software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizori de software si operatori telecom din intreaga lume. Compania a fost infiintata in anul More »

Omnisource Technologies

Omnisource Technologies The company was founded in 2006 with a simple objective – to create great software development teams. We believed then, as we do now, that talented teams working in a More »

CIEL ROMANIA

Prima companie din Romania specializata in dezvoltarea de solutii software financiar-contabile la cheie, insotite de servicii profesionale de customer support. Dezvoltam programe de contabilitate, gestiune comerciala, salarii, imobilizari, audit, revizuire si facturare More »

Teamnet International

Teamnet-Group ist ein führender regionaler ITK Integrator, der technologische Großprojekte, ausgerichtet zur kontinuierlichen Innovation, entwickelt . Teamnet meint, dass Technologie die Entwicklung der Gesellschaft unterstützt. Deshalb erstellt das Unternehmen innovative technologische Infrastruktur More »

LACEDO COM

LACEDO COM este ONE STOP SHOP pentru solutii integrate de antreprenoriat general pentru proiecte de orice gen, management operational si solutii complexe software, marketing online si relatii publice. PRODUSE Antreprenoriat general – More »

Arhipelago Interactive

Misiunea companiei Suntem o companie de publishing online si evenimente de afaceri care furnizeaza informatii practice si sprijin pentru intreprinzatori, actionand cu dedicare si integritate pentru a oferi servicii de calitate clientilor More »

Qubiz

    Înfiinţată în 2008, Qubiz este o companie de outsourcing specializată în domeniul dezvoltarii software care oferă soluţii IT complete care se mulează perfect pe nevoile de business ale clienţilor săi. More »

RomSoft Iași

Servicii de dezvoltare software și aplicații software la cerere, software outsourcing, servicii de consultanță pentru companii care doresc să-și îmbunătățească procesul de dezvoltare software.   Tipuri de proiecte Proiectare și dezvoltare de More »

Fortech

Profilul companiei Fortech este o companie românească care ofera servicii software, având experiență de peste 10 ani în IT outsourcing. Modelul de afaceri al firmei Fortech este de a dezvolta parteneriate nearshore More »

Evozon Systems

Evozon is a software and consulting services agency. With over 350 software developers, based in London and Romania, Evozon offers custom software solutions, business analysis and project management across the widest possible More »

RINF

Infiintat in 2006, RINF este un provider de solutii de dezvoltare de software, care livreaza servicii ce beneficiaza de expertiza tehnologica si accesul la cel mai bun talent din piata, la sediul More »

 

Soluții web și software de eficientizare a activității la Ambient Expo

 

 

    Între 10-13 aprilie 2014,  vor avea loc prezentări gratuite de Soluții web și software de eficientizare a activității unei firme, în cadrul târgului AMBIENT EXPO, Târg internațional de produse și sisteme pentru amenajări interioare și exterioare, decorațiuni, mobilier și piscine- http://www.ambient-expo.ro.

Ediția din 2014 a AMBIENT EXPO se va defășura în aceeași perioadă cu CONSTRUCT EXPO, ROMTHERM, EXPO FLOWERS & GARDEN și ANTIQUE MARKET.

Prezentările fac parte dintr-o serie de conferințe de soluții informatice pentru afaceri

ce vor avea loc la târgurile organizate de ROMEXPO, ca urmare a parteneriatului Romexpo cu Asociația Română pentru Industrie Electronică și Software- ARIES,  www.aries.ro.

      Prezentările de soluții informatice de business vor avea loc la Centrul de Presă, în data de 12 aprilie 2014, între 15.30 – 17.30., astfel:

     

15.30 – 15.45 – Creșteți profitul gestionând eficient stocurile –  Ciprian Condur, System Innovation RO

15.45 – 16.00  –  Cum să îți cresti productivitatea și performanța afacerii – Sebastian Straciug, Advancy Business Services

16.00 – 16.15 – Cum să atragi mai mulți clienți și cum să-i fidelizezi prin soluții CRM (de gestionare eficientă a clienților) – Remus Petre, www.Vreau-CRM.ro

16.15 – 16.30 –  Cum să-ți atragi mai multi clienți prin materiale promoționale eficiente – Beatrice Capanu, Advance Consulting

16:30 – 17.00 – Cum să monitorizăm mediul inconjurator – George Suciu, Beia Consult International

17.00 – 17.15 – Tehnologie pentru afaceri  –  Software pentru gestionarea resurselor întreprinderii – Mihai Catan, Sistec

17.15-17.30 – Dispozitive pentru ambalare, derulat și tăiat folii CutCut ®

www.cutcut.ro – Filipescu Radu, Parrot Invent

 

      Programul complet al conferinței se gaseste la www.ambient-expo.ro/manifestari-conexe.

 

Vizitatorii și expozanții targurilor sunt invitați și la standul ARIES  din cadrul AMBIENT EXPO, la sector A-14 B  pentru a consulta pliantele cu soluții informatice de business ale firmelor membre ale asociației.

Produsele și serviciile oferite de cele peste 250 firme membre ale Asociației Române pentru Industria Electronică și Software (ARIES) din toată țara pornesc de la aplicații pentru comerț, turism, finanțe și comerț electronic, soluții de gestiune a afacerii de tip ERP, soluții de gestionare a clienților de tip CRM, sisteme de control industrial, soluții pentru securizarea datelor, Web Design, și multe alte soluții web și software de eficientizare a activităților firmelor din orice domeniu. ARIES organizează anual zeci de evenimente interne si externe de promovare a membrilor ARIES și a industriei de IT din România. Detalii pe www.aries.ro.

Share on Facebook0Share on LinkedIn0Tweet about this on Twitter0Share on Google+0Digg thisShare on Reddit0Share on Tumblr